[]

islak robot supurge kullananlar!

xiaomi'nin islak robot temizleyicilerini kullanan dostlar. su haznesi olan, paspas da yapan cihazlari kastediyorum. bunlarin sivi haznesine sadece su mu koyuyosunuz? normalde paspas yaparken suya 1-2 kimyasal atariz ya onlari koyamiyoruz sanirim icine. su-only temizlik tatmin ediyo mu sizi yoksa cihazdan sonra bi de siz mi normal paspas cekiyosunuz deterjanli falan?




 
valla ben biraz yer temizleyici ekliyorum. ama cok aham saham bir paspas performansi yok. s55 kullaniyorum. ayda bir el paspasi yapiyorum


  • buenosdias  (30.05.20 22:50:57) 
ben bu cihazlarin performansindan emin olamiyorum hakkat, ben istiyorum ki ciplak ayakla salonda gezince ayakta toz birikmesin mesela. bunu saglar mi cihaz yoksa daha buyuk kiri copu mu emer sadece


  • hjarteblod  (30.05.20 22:55:09) 
Supurmesi cok basarili. Mop yaparken bi miktar yer temizleyicisi koyuluyor genelde. Mop icin zemin uygunsa ve 2-3 kez yaptirirsaniz is gorur ama gunluk supurunce toz olmuyor zaten


  • brkylmz  (30.05.20 22:57:58) 
o sıvı haznesinde 2 tane filtre var suyun mopa damla damla akmasını sağlayan, kimyasal koyunca onlar çok hızlı tıkanıyor. Sadece su ile de fena olmayan bir temizlik sağlıyor bence ama illa kimyasal kullanmak istiyorsan o filtreler çok pahalı değil, tıkandıkça yenisini takarsın.


  • 10032007  (30.05.20 23:00:21) 
ben bir damla çamaşır suyu, bir kaç damla da koku versin diye yer temizleyici marc döküyorum. şimdilik memnunum ev büyük değil, engel çok yok, sert zemin ve parke çok dolayısıyla güzel sildiğini düşünüyorum. haftada bir yapıyorum, memnunum.

xiaomi vacuum mop pro
  • bugisme  (30.05.20 23:39:53) 
Merhaba, 1 yıldır xiaomi roborock s5 kullanıyorum. Su haznesini 5/1 oranında dixi çam kokulu yüzey temizleyici ve haznenin kalanını su ile dolduruyorum. Ev mis gibi kokuyor ve temizleniyor. Domestos veya sıvı arap sabunu gibi şeyler de denedim ama koyu kıvamlı oldukları için damlamadılar. Bez ıslanmadı bile. O yüzden dixi gibi su kıvamında temizleyiciler tercih etmelisiniz.

Performans kısmına gelince, süpürgenin emiş gibi 2000 mah. Normal süpürgelere taş çıkarır. Mop kısmı ize toz alır gibi. Kesinlikle damlamış kurumuş yoğun lekeleri çıkarmaz ama bir parça dahi olsa toz bırakmaz.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (31.05.20 00:56:41) 
Emiş gücü*


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (31.05.20 00:57:18) 
isteğinizi karşılar. almışken paspas özelliği olanı almak mantıklı zaten. eğer eviniz tamamen halı kaplı değilse, çok pratik.

ben sadece su ile kullanıyorum. tavsiye edilen de bu. ama sıvı olan, kıvamı yoğun olmayan şeyler de konabilir.
paspas seçeneğindeki süpürge+paspas diye bir seçenek de var. ben yöne de önden süpürtüyorum, sonra süpürge+paspas yaptırıyorum.
evde yerde görünür bir şey olmadığı zaman bile tozla dolduruyor hazneyi. basit bir marka alırsanız sıkıntı olur ama Xiaomi gibi bir marka olunca, süpürge hızı gayet güzel. paspası aman aman değil elbette, ama silip geçmiyor, gide-gele, tam anlamıyla paspaslıyor. yere yapışkan bir madde döküldüyse fazla etki etmeyebilir ama toz konusunda on numara.
  • lovemyself  (31.05.20 02:27:18) 
Bu arada xiaomi s5 bakacaksaniz su ara fiyati 5000-6000lerde. Almayin bekleyin, 3000-3300 arasi normalde.


  • brkylmz  (31.05.20 12:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.