[]

sıkıştıran patron

kendi çapında üretim yapan ancak bu süreçte sadece internetten satış yapan bir şirketde çalışıyorum. sadece internet satışı dönüyor şu an, benden önce de 6 ay boyunca başka bir arkadaş vardı. gram ilgilenmemiş, günde bir iki sipariş gelmiş-gelmemiş. ne rapor istemişler ne bir şey yaptırmışlar adam oturmuş gitmiş. onu da tanıyorum zaten. maliyetleri bilmiyorum, mallar çok eskiden gelmiş. kafama göre arttırdım fiyatları bayağı, iyi de satıyor şu an. ona rağmen devamlı adam kurcalıyor yok zarar ediyoruz, yok çok zor vb. devamlı bir didikleme, gelen siparişi atıyor, gelen soruyu atıyor. zaten bunların bildirimi bende açık diyorum. devamlı baktıkça atıyor sabah akşam. normalde ciddi takip eden birisi olsa tamam diyeceğim de adamlar aylarca açıp sitelerine girmemişler, şimdi ben zaten takır takır götürürken saçma sapan didiklenmek rahatsız ediyor. sizce bu durum normal mi? alttan ala ala geçmeye çalışıyorum.




 
belki rapor vermek işe yarar. patron da kontrol onda gibi hisseder. çünkü şuan manyak gibi saldırıyo belli ki.

rapor dediğim dün kaç kişi mesaj attı, kaç saat içinde yanıtlandı, kaç sipariş geldi, durumları ne, gönderildi mi vs gibi bikaç rakam.
  • sttc  (30.05.20 18:59:18) 
ayni sorun bende de var biktim artik kendisinden. ne yaptiysam fayda etmedi. islerimin yogunlugu yetmiyormuscasina bi de kendisiyle ugrasiyorum. rapor verdim olmadi, her seyi didik didik acikladim olmadi. son care onun mudurune sikayet ettim ama ondan da bi sonuc alamadim. zaten subat gibi istifa edicem onu da kafama koydum, oncesinde de 3 ay kadar izinde olucam zaten. kasim ayina kadar sabredip sonra da defolup gidicem bu lanet sirketten hayirlisiyla. bulabiliyorlarsa bulsunlar yerime birini de gorsunler ebelerininkini diyorum artik. sabir cekerek mail yaziyorum.


  • in vino veritas  (30.05.20 20:55:27 ~ 20:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.