[]

Birkenstock alayım mi? f/p sorusu

Daha once stanley termos icin benzer soru sormustum fiyatina deger mi diye. Cogunluk deger dedi aldim memnunum. Simdi Birkenstock terlik icin soruyorum arkadaşlar, yazin sandalet yerine giyerim diye düşünüyorum. Sahil kasabasinda filan degilim bildiginiz Ist icin. Terligin fiyati olmus 489 tl. Alayim mi, almayayim mi? Su an yazlik sandaletim yok. Beyaz spor ayakkabiya devam ediyorum. Tesekkurler.




 
hayır. ceyo anatomik aldım çok memnunum.

yerli marka hem. tavsiye üzerine aldım gerçekten efsane. 140 lira gibi bişey verdim sanırım.


birkenstock out ceyo in.

edit: ürün bu; urun.n11.com bunu aldım.
  • elitoangelito  (30.05.20 00:43:55 ~ 00:48:53) 
Kısa boylu ve kalın bacaklıysan alma. Acayip görünüyor


  • kickboxer  (30.05.20 00:49:17) 
Parmak arası modeli için yorum yapabilirim kullandığım için, alma. Klasik terlikleri nasıldır bilmiyorum. Alternatif olarak Crocs düşünebilirsin belki. Hep çok kaba geliyordu bana ama gerçekten çok ama çok rahat.


  • duma duma dum  (30.05.20 01:04:29) 
Ben gayet memnunum 3 sezondur kullanıyorum
Özellikle mağazadan alacaksan ayağının temas ettiği kısım yumuşak olan 1 tık pahalı modeller var. Onları tavsiye ederim.

  • otopsicocugu  (30.05.20 10:26:02) 
her aldığımı 5 yıl giyindim.Bu yüzden fiyatı fazla gelmiyor.5 yılda en az 5 terlik değiştirirdim.ben yazın başka hiçbir şey giyinmiyorum.2. aldım 3 yıl oldu.
Denizde giyinmiyor bunu da bilerek alın.
Ben kesinlikle tavsiye ederim
  • Neyazayım  (30.05.20 12:31:47) 
Birkenstock vegan serisinden bir tane var bende, 3 senedir giyiyorum, sorun yok. Alt tabani eskiyince veriyorsunuz lostraya, guzel bir bakima aliyorlar, yeni gibi oluyor. Cok yamuk basan ve cok hizli ayakkabi eskiten biri olarak ben memnunum.

Suya sokmamak onemli. Deniz tatilinde giyecekseniz, plastik olanlari da var.
  • buf-e kür  (30.05.20 12:42:24 ~ 12:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.