[]

İşe çağrıldım ama gitmek istemiyorum

Yerin altında
Havalandırma yok
Pencere yok
Çok eski sanayi tipi bir klima var
Günde 10 saat

Bu şartlar altında çalışmaya devam etmek istemiyorum. Aslında pandemiden önce fiziksel ortamı sebebiyle ayrılmayı düşünmeye başlamıştım. Şu an çağrılmama aşırı sinir oldum.

"Maske, havalandırma, klima, sosyal mesafe vb. tedbirlerle ilgili bizi bilgilendirmeniz mümkün mü?" şeklinde bir mail attım. Biliyorum ki hiçbir önlem alınmadı veya değişiklik yapılmadı. O eski klimayı çalıştırmaya devam ediyorlar.

Sizce ne yapayım? Maaşım 2700 bu arada, atla deve değil yani. Yine de uzun süre işsiz kalma fikri de korkutuyor.

 
klimadan bulaşmayacağını pek çok yerde okumuştum ancak zindan gibi yerde 10 saat fena.
eğer kalabalıksa daha da fena.

işten ayrılmaya karar verirseniz de yenisini bulmadan ayrılmayın. yoksa şu anki halinizi aramak gibi bir ihtimal de var.
  • winston  (29.05.20 17:07:15) 
Şu anda ben de 2 yıldır işsizim ve sizin kararınızı etkilemek istemiyorum ama doğrusunu söylemem gerekirse iş görüşmesine gittiğim yerler arasında tarif ettiğiniz gibi izbe, 1 saniye bile durmak istemeyeceğiniz yerler de vardı. Hatta bazıları "Köpek bağlasan durmaz burada" diyeceğiniz yerlerdi.

Yani bilmiyorum öyle yerlere gidince oralarda çalışmaya başlasam ne olacağını düşünürdüm ve her günün işkence, kabus gibi geçeceği kanısına varırdım. Şu işsiz halimle ben olsam ben de çalışmak istemezdim. Öyle yerlerde hijyen mijyen hak getire.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (29.05.20 18:05:25) 
iş işteyken bulunur


  • jamswety  (29.05.20 19:23:09) 
Abi adam 2700 tl alıyorum yazmış, şikayetlerini sıralamış. İşsizliği bu kadar dead line seviyeye getirmeyin. Gece inşaatta bekçilik yapsa yine o parayı kazanır.

@jacque
Kıyıda köşede paran varsa 1-2 ay iş ararsın bir yerden haber gelir mutlaka. Bence istifa sebebin "sadece" pandemi olmamalı, ortalık normalleşmeye başlayacak bu virüs olayı çok uzun sürmez. Şahsen ben pozitiften negatife döndüm şu an işyerimdeyim bizim fabrikada ben dahil 8 kişi evde atlattık virüsü. ülkenin de %95 i ayakta atlatıyor. Kronik rahatsızlığın varsa durum başka.
  • kanlakarisikyagmur  (29.05.20 21:04:33 ~ 21:17:05) 
iş işteyken bulunur


  • Big bada bum bum  (30.05.20 01:43:04) 
Uzun süre işsiz kalırsın. Git.


  • lion de la Turquie  (30.05.20 13:48:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.