[]

Araba hakkında bilgisi olan dostlar

Merhaba arkadaşlar, eniştem yurt dışında ve araba almayı düşünüyor.iki seçenekte kadar indirdi ; ben ne yazık ki pek anlamıyorum arabalardan, bilgisi olan varsa yardım ederseniz iyi mi kötü mü, neyi eksik neyi güzel , hangisini niye önerirsiniz söylerseniz çok sevinirim.

www.autotrader.co.uk

www.autotrader.co.uk

 
öncelikle eğer tsi motor alacak 1.4 tsi alsın. benzin sorun olmadığı için sıkıntı olmaz heralde. a3 tfsi daha verimli bir araç golf daha f/p.

önerim golf 1.4tsi.
  • mikahakkinen  (29.05.20 15:59:50) 
Bana da Doğuş otoda çalışmış arkadaşım 1.2 TSI'ların 1.4'e göre daha iyi olduğunu söylemişti. 1.2 daha yeni nesil olan motor.

Bu iksi arasında Audi daha güzel duruyor. Hem donanım bakımından daha iyi. Çelik jant, deri koltuk vs.
  • himmet dayi  (29.05.20 18:34:51) 
ben de diyorum ki nesil mesil geç 1.4tsi çok verimli bi motor. dsg yeni nesil 2104 sonrası full arıza. ama 2014 öncesi sıkıntısız. önemli olan verimdir.


  • mikahakkinen  (29.05.20 19:43:54) 
İki araçta güzel, renkten dolayı audi.


  • kanlakarisikyagmur  (29.05.20 21:08:19) 
Avrupa'da olan ve su günlerde araç bakan birisi olarak;
Dsg sıkıntılı özellikle o yıllarda.
Arabalari tanidik birinden vs almiyorsa ben japon/asya arabalarinin onerildigini goruyorum. Özellikle alman ve boyle 7-8 yillik arabalar hic onerilmiyor.

Illa boyle eski, otomatik araba ve illa audi, wv diyorsa en azindan ilk sahibinden bulsun. Yoksa 3-4 sahip geçmiş arabaya avrupa'da binilmez. Servis vs pahaliya patlar.

Bu arada Türkiye'de alacaginiz cevap ile Avrupa'daki farkli. Araba hizli satilir mi vs diye takmasina gerek yok çünkü kimse deli gibi belli marka araba aramıyor. Avrupa'da kime sorsam wv grubundan uzak dur diyor, Türkiye'de kime sorsam wv grubu diyor. Ek olarak eski tip motor alacagi icin vergi vs sikintilari da olabilir.
Eski arac alacaksa etrafindaki servis agina baksin, ingilteredeki insanlarin yorumlarina baksin. Reddit'de cok iyi carsalesuk gibi subredditler var, onlar buradan daha iyi cevap verir.
  • logisticsmanager  (29.05.20 23:05:06) 
Buna ek olarak; illa böyle araba alacaksa bari üreticinin ikinci el ağından alsin, onlar en azından önüne gelen arabayı satmiyor. Misal Hyundai garanti bitmisse 1 yil garanti, bitmemisse olan garantiye 1 yil ek, 100 nokta bakim ve imzali belge, 15 gun/1000 km iade, yolda kaldiginda yol yardim gibi seyler sunuyor onlardan alirsan.


  • logisticsmanager  (29.05.20 23:06:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.