[]

2500 Liraya kadar projeksiyon önerisi

Merhabalar

Ps4 pro ile birlikte film izleyip oyun oynayacağım bir projeksiyon arıyorum. Projeksiyon sabit duracak taşınabilirliğe gerek yok. max 100-120" görüntü sunsun yeter. fan sesi çok rahatsız etmesin yeterli. Full Hd desteği olmalı, kullanacağım oda karanlık. var mı önerisi olan?

Şimdilik gözüme çarpanlar şunlar;

Blitzwolf® BW-VP2
Vision 3500 Lumens 1080p Hd T6

 
Blitzwolf® BW-VP2
bende var bu, dizi film izliceksen al oyun oynucaksan alma. bence paraya kıyıp xiaomi vs alsan daha iyi olur. çin malı olanların yazılımları gerçekten kötü. projeksiyonu duvarın tam karşısından yansıtmayacaksan keystone correction özelliği gelişmiş olanlara bak bazısı sadece yukarı aşağı destekliyor, sağ sol önemli.

  • nahtoderfahrung  (29.05.20 12:47:01 ~ 12:50:36) 
Xiaomide önerebileceğiniz ürün var mı acaba? Blitzwolf oyunda neden kötü? Oynayacağım oyunlar story tarzı fps falan çok gireceğimi sanmıyorum.


  • muhendis girmeyen eve kafam girsin  (29.05.20 12:56:32) 
ps4 proda yanlış bilmiyorsam ekran yenileme hızı 60hz, bu projeksiyon 60hzde takılmalar yaşıyor, laptopta dizi film için kullanıyorum ben ekran ayarlarındand ekran yenileme hızını 50hzye çekmeden akıcı görüntü alamıyorum.


  • nahtoderfahrung  (29.05.20 13:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.