[]

Stand Mikser Gerekli Bir Şey mi?

Merhabalar,

Bu aletler bir süredir ilgimizi çekiyor. Hali hazırda yurtdışından da döneceğim ve arada neredeyse 2 kat bir fiyat farkı var. Mesela Kenwood ya da KitchenAid (classic) burada 2000 tl civarı iken güzel ülkemde 4 bin - 5 bin tl arasında. Evimiz tabii ki bir pastahane değil :) 2 kişiyiz ve yaptığımız hamur işleri de genelde iki kişilik. Mutfak işlerine de oldukça meraklıyız.

Acaba diyoruz, alsak, katı meyve sıkacağı gibi bir köşede yatar mı? Yoksa az porsiyon için de olsa ve el mikserinin yapamadığı işleri vs. yapmakta başarılı mı?

Teşekkürler

 
Stand mikser güzel bir şey de mutlaka çalışma akımını kontrol edin, özellikle Amerika'daysanız. Kitchenaid alırsanız pişman olmazsınız muhtemelen.


  • whoosie  (29.05.20 11:55:52) 
Yok, Almanya'dan döncem, bizimle aynı burada.


  • jihat  (29.05.20 12:05:38) 
tavsiye ederim. çok fonksiyonlu olanları tercih edin kıyma,rende vs vs. mutlaka bir şekilde kullanım ihtiyacı oluyor, bir köşede yatmıyor.


  • azazel13  (29.05.20 12:33:09) 
Bizde var. İlla 30 kişiye yapmanız gerekmiyor. ben pratik buluyorum. Ben bir yanda başka kısımlarını hallederken hamurum karışmaya devam etmesini seviyorum.

Biz aldığımızda el mikserleri ile aralarında çok büyük bir fark yoktu. Hem rondo kısmı hem de kazanlı mikser kısmı olması cazip gelmişt.

Bosh aldık kesinlikle tavsiye ederim.
  • tessera  (29.05.20 12:40:42) 
Evde bir kenarda kalmasın, zaten el mikserim var diye senelerdir iç çekip almıyordum. Şimdi evdeyiz, her gün ya bir kek ya bir ekmek yapılıyor mutlaka ve gözümüzü karartıp Kitchenaid aldık. Allahım o ne güzel bir şey. Kesin gerekli mi, tabii ki hayır. Ama haftada bir yapmak için bile olsa çok güzel. Bir de ekmek yaparken çok kullanışlı. Normal el mikseri ya da elle yoğurma ile hamuru o hale getirmek çok zor, ben yapamamıştım en azından. Temizliği kolay (katı meyve sıkacağını aldığım halde kullanamama sebebim).


  • SiyamkedisiZorro  (29.05.20 13:38:21) 
Siyamkedisizorro +1
Yillarca direndim almamak icin. Sonra bir sekilde alindi ve Allahim bu ne guzel bir seymis tepkisini verdik biz de:))
Kitchen aid aldik, tavsiye ederim
  • 65 derece  (29.05.20 14:52:45) 
LIDL'dan oldukca ucuz bir model aldim. Son derece memnunuz.


  • erectrode  (29.05.20 16:53:48) 
Bengi Kurtcebe bu videosunda genel bir değerlendirme yapmış, fikir vermesi adına iyi video. youtu.be


  • gap  (30.05.20 00:32:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.