[]

turkcell tv+ nedir ne değildir güzel midir?

superonline fiber'e başvurcam da bi de malum tv+'ları var bunların. tv için nasıl bi kullanımı var? haftada 1-2 tv ya açıyorum ya açmıyorum(tv yayını anlamında) tv+ farklı ne sunuyor değer mi?




 
Belgesel ve sinema kanalları var bunların bir kısmı ek ücrete girebiliyor ama en büyük özelliği canlı yayını durdurup geri alabiliyorsun. Durdur izle, geri al ve sistemin internet üzerinden yayın sağlaması dışında öyle büyütülecek pek bir özelliği yok. Bir de seç izle klasörleri de var tivibuya benzeyen.


  • TATLIEKŞİ  (28.05.20 20:35:06) 
bize hediye ettiler tv+'i gayet güzel yayını sırf geri alma tekrar izle yayınları için bile alınabilir. tek kötü yanı net geo yok.


  • sting  (28.05.20 20:36:44) 
Turkcell superonline dan çok memnunum. Turkcell tv+ dan da memnunum ama öyle aman aman anlatacak bir artısı yok. Yayını geri alma güzel oluyor. TV izliyorum bazen telefondan o da güzel.


  • allah yazdiysa bozsun  (28.05.20 20:40:22) 
Çok birşey istemiyorlar zaten, geri alma özelliği için alınır. Sevdiğim bir programa denk geldiğim zaman alıyorum başına, reklam gelince atlıyorum.


  • okumakserbestbegenmeksart  (28.05.20 21:48:22) 
Durdurma ve geri alma dışında kayıt imkanı da var, kayıtlarına mobilden de ulaşabiliyosun ama normalde tv seyretmezken öyle aman aman kaçırılmayacak sunduğu kanallar yok, Sinema 1001 kanalında eski filmler ve festival filmleri oluyor, bu filmlere aynı zamanda seç izle özelliği ile de erişebiliyorsun, yine hem tvden hem mobilden.


  •   (28.05.20 23:46:33) 
kanal geçiş hızı nasıl peki? şu an beni en çok yoran şey

1- durdurma ve geri alma olayının eksikliği çok alışmışım elim hep durdurma tuşuna gidiyor telefon falan çalınca.
2- dahili uydu alıcısı çok yavaş.
  • floydian  (28.05.20 23:52:59) 
Aman aman hızlı değil geçişler ama ben hiçbir muadilinin kanal geçişini bilmiyorum. Bana göre normal.


  • allah yazdiysa bozsun  (29.05.20 00:25:51) 
son bir şey daha sorayım, kampanyada şöyle bi şey var, 25 mbps hız veriyorlar 24 ay taahhüt ile ilk 12 ay 100, sonraki 12 ay 110 lira faturalandırılıyor ancaaak asıl mesele şu ki 18.00-06.00 arası hız 100 mbps diyorlar bu nasıl iş yahu en yoğun saatte nasıl 100 mbps veriyorlar?


  • floydian  (29.05.20 12:18:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.