[]

Hayattaki haksızlıklar

Hayattaki haksızlıklarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Örneğin, lisede zorbalık yapan kişilerin toplumsal açıdan kabul gören "iyi yerler"e gelmesi gibi durumları nasıl hazmediyorsunuz?

Gönül değil de mide işleri daha çok.


 
hayatın her zaman ve her koşulda adil olmadığı gerçeğini kabul etmekle başlamanı tavsiye ederim.

geri kalan her şey için mastercard.
  • eeb  (28.05.20 18:16:33) 
Ben kabullenemedigim icin o tarz kisilerle arkadasliklarimi bitirdim. Boyle kafam daha rahat.


  • banacevaplazım  (28.05.20 18:27:57) 
Çevremi degistirerek, haksızlık derken her konuda, doğaya saygısı olmayan insan da haksızlık yapıyor bana göre


  • olaylar olaylar  (28.05.20 18:30:55) 
@dumbest_man_alive başka ülkenin vatandaşı olabilmek öyle kolay olsa...

@banacevaplazım, @olaylar olaylar, zaten çevrem farklı ama ister istemez duyum alıyorsun, aldığında karın ağrısı yaşamamak nasıl mümkün olabiliyor, onu merak etmiştim.
  • noi baxtaloi  (28.05.20 18:49:59) 
Merhaba dünyaya hoşgeldiniz. Hayat böyle bir şey, haksızlıklarla dolu. Ben başa çıkmaya çalışmıyorum, çünkü tınlamıyorum, çünkü banane.


  • astrid  (28.05.20 19:06:09) 
Dünyada yapılan haksızlıkları duysan ölürsün o halde. Bu konu biraz duyarsızlık gerektirir,sebebi dünya adil değil, doğa adil değil.


  • olaylar olaylar  (28.05.20 19:07:28) 
Böyle olmayacağını vadeden biri mi oldu sana diyorum kendime. Ve daha az mutlu son filmi izliyorum.


  • encokbenisevinnolur  (28.05.20 19:09:43) 
ezik olursan ezerler.
ezilmemeyi öğren.

  • alt4y  (28.05.20 19:10:16) 
Ben hazmedemiyorum ya. Daha bugün online sınavda kopya çekenlere fitil oldum. Yüksek not almışlar bi de. Sınıfta yapılsa o sınav kalıbımı basarım 15/100 zor alırlar. Cidden ağzına yüzüne kürekle vurasım geliyor bu ve bunun gibi insanların.


  • superfluid  (28.05.20 19:47:09) 
hocam haksızlık hayatın her yerinde ama yaşama içgüdüsü her şeye rağmen galip geliyor. benim yıllarca uğraşıp ele etiğim öğretmenliğimi haksız yere elimden almaya kalktılar vazgeçmedim. kırklareli mem mülakat rezaleti diye başlığı da var ama vazgeçmiyorum çünkü acılarımız kendimizden başka kimsenin umrunda değil mücadele etmek zorundayız.


  • tantunizade murat efendi  (30.05.20 00:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.