[]

hüzünç

son zamanlarda ucundan duygusal düşünsem gözlerim doluyor. engel olamıyorum. yukarı bak diyorlar akmasın diye ama ona da bağışıklık kazandım sanırım. hel halta gözleri dolan bir ponçik olmak istemiyorum.
hep bir eksiklik, hep bir içi içine sığamama durumu.iyi şeyler yaşarken kısa zamanda içimde bir kara deliğin oluşacağı hissine bürünüp üzülmek. nereye kadar demek.
acı arsızı mıyım neyim?
her şey çok güzel aynı zamanda çok kötü.
bunu yazarken bile gözlerimden pcye pıt bir damlanın intiharı :(
çok sulugöz oldum be.

 
kendinle ilgili yüzleşemediğin şeyler var muhtemelen, arkalara atmışsın ama yok olmadıkları için içini kemiriyorlar. içindekileri karşına alıp delikanlı gibi konuşmadığın sürece bunu aşman çok zor. kendine dürüst ol, şeffaf ol. sorunlarını hemen çözemesen bile onların varlığıyla barışman şimdikinden iyi durumda olmanı sağlar.


  • Bruce  (28.05.20 13:00:56) 
karantinadan dolayı hala evde misin? evdeyken çok fazla kendimize maruz kaldık. biraz öyle bir zaman.

zamanla kötü hisler kaybolur ya, doğrularımızı bile hatalı görmeye başladık. insanları özledik, yarın akşama plan yapmayı özledik... muhtemelen bununla ilgilidir. normal bir süreç, çok fazla üzerinde düşünüp kısır döngüye alma kendini.
  • sanzelize canavari  (28.05.20 17:22:07) 
@sanzelize Kısmi çalışmadayım. Yani onunla alakalı değil galiba. Sanırım kendime çok acıyorum. Dünyayla hiç tanışmamış olmayı isterdimli cümlelerim çok. İnsani yönü kuvvetli şefkat dolu bir insanla birlikteyim, çoğu şeyi unutuyorum kısmen beraberken fakat içten içe kemiriliyorum, ukteler,pişmanlıklar yaşanamamışlıklar,eksiklikler,hep bi’ yaşanamayan normalliklerin,günlerin içimde cenazesi var, bir köşede duruyor, o olmayınca tekrar içimde yaşadıklarımla baş başa kalıyorum.
Bulunduğum duruma yine de bin şükür ama yine de gelmeseydim ya şu dünya denen yere. Bir hiç olmak, tanışmamış, doğmamış, ölmeyecek olmak, düşünmemek, iyi kötü yaşamayacak olmak. Ölmek değil en baştan hiç var olmamayı dilerdim. Sonuçta beni seven bir iki insana acı cektirmek istemezdim ölümümle. Sanırım geçmişe gitmek ve beni engellemek için bi Walter Bishop gerek :)

  • Semi  (29.05.20 00:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.