[]

Yabancı yeğene hediye

Merhaba,

amerika'daki erkek yeğenime ( 5 yaşında) bir hediye göndereceğim, oyuncak düşünüyorum ama bir yandan da buraya özgü bir şey olsun istiyorum, bütçe olarak orta şeker bir şeyler olsun.

teşekkürler

 
Buradan alabileceğimiz bütün oyuncaklar orada daha ucuz. Benim de orada doğan büyüyen yeğenlerim var ve asla hediye bulamıyorum, anneanne babaanne falan isimleri yazılı altın künye gibi şeyler alırdı o yaşlardaki çocuklara :/

Eğer çocuğa Türkçe öğretiyorlarsa yaşına uygun Türkçe kitaplar, eğitici oyuncaklar falan baksanız güzel olabilir.
  • kobuzchu kiz  (28.05.20 12:00:47) 
Ahşap oyuncaklara bakın, yapboz gibi bulmacalı Türkçe kavramlar içeren şeyler olabilir.
Teknolojik ve lisanslı olan ürünleri orada devamlı alıyolardır zaten.

  • megalomaniac  (28.05.20 12:16:43) 
@kobuzchu, künye fikri hoşuma gitti teşekkür ederim. oyuncak dediğiniz gibi burada daha pahalı ve orada daha fazla seçeneği var.

Türkçe sanırım öğrenmiyor :/ o yüzden onu eledim.

@mega, teşekkür ederim, bahsettiklerinize bakacağım. çokta büyük bir şey olmaması lazım kargoda canına okuyorlar :)
  • madrigal  (28.05.20 12:26:09) 
Aslında çocukla olan iletişiminle bağlı olarak ailenin ona sunduklarını bir öğren ya da biliyorsan mükayese et. Mesela benim yeğen 4 yaşına bastı iki gün önce ve ailenin alabilmeyi akıl etme düşünebilme beceri kapasitesini bildiğimden orijinal olmak adına uçurtma ve basketbol arcade stand (çocuklar için oldukça basic bir model) aldım. Ve çocuğun bu zamana kadar böyle bir oyuncak ya da aktivite şeyi yoktu. Keza geçen sene denge bisikleti ve pedallı araba almıştım cunku biliyordum aile bunu ya ötelemiştir ya da almaz. Bir de Amerika’daki internet sitesinden almayı denesiniz belki de kargoyla eş değer olacak fiyat hem kargonun yarattığı kaygı bi nebze hafifler. Malum kargo maldan daha pahalıya gelebiliyor.


  • fıytfıyt  (28.05.20 14:08:53) 
amazondan evlerine bir tane akülü araba yollarsan sanırım efsane amca olarak tarihe geçersin :))


  • monkey  (28.05.20 15:00:44) 
@fıyfıyt; aslında amazonu düşündüm ama buradan ek bir şeyler göndereceğim için hepsi bir gitsin diye planlıyordum ama yer problemi var mı yok mu onu öğrenmem lazım evin içinde bir basket potası alıpta sonra laf yemeyelim :)

@monkey; bakıyorum da epey pahalıymış, amca olmak kolay mı :)
  • madrigal  (28.05.20 15:47:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.