[]

Meteor hakkında

Ya bu meteor nereye düştü ? Şimdi tek bir meteor yok mu ? Evet ise tek bir yere düşmüş olmalı
Asıl soru şu, bizim hava savunma sistemlerimiz filan yok mu ? Mesela ne tepki verdi bu olaya ? Yada radarlarımız tam nokta koordinat vermiyor mu ? Bu bi füze olsaydı böyle salına salına düşecek miydi ?
Filmlerdeki gibi değil mi ? ABD başkanının odasına giriliyor başganım şu noktaya düşecek filan demiyorlar mı? Bizim devlet başkanı mesela biliyor muydu ? Yada bölgedeki hava bilmem ne komutanlığı filan canlı canlı takip etti mi ?

Nasıl oldu bu işler ?

 
Meteor dediğin atmosfere girdiği an yanmaya başlıyor, özellikle büyük değilse yere kadar ulaşabileni küçücük bir parça oluyor. Yani düştüyse bile kolayca bulunamayacaktır. Uçaklar gibi öngörülebilir hareketleri olmadığı ve ne zaman atmosfere gireceği bilinmediği için de radarla tam da meteorun atmosfere girdiği bölgenin taranıp görülmesi düşük ihtimal.

Filmlerdeki gibi değil, dünyaya sürekli meteor düşüyor zaten ki "aaa yıldız kaydı" dediğimiz şeylerin hepsi meteor. Senede en az 2 kere düzenli olarak meteor yağmurlarından geçiyor dünya. Sırada bir olay yani aslında.
  • kobuzchu kiz  (28.05.20 00:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.