[]

yurtdısında banka hesabı açma

online olarak gitmeden tr deki paranın bir kısmını yurtdısına nasıl aktarabiliriz ?Böyle enpara yada paypal gibi güvenilir sağlam bir finans kuruluşu var mı ?




 
Kuzenim Erasmus'a gittiğinde TEB hesabına buradan para yatırıyordu ailesi, o da oradan hiç fark ödemeden çekiyordu. Bir araştırın isterseniz, pek çok ülkede geçerliydi diye hatırlıyorum. Oraya gidince istediğiniz zaman çekersiniz.


  • opucuk baligi  (27.05.20 23:30:52) 
bitcoin dışında bu mümkün değil.


  • ozdek  (28.05.20 00:45:00) 
Kara para aklama/teror finansmaniyla savasma vb sebeplerden oturu mumkun degil.


  • kuehles blondes  (28.05.20 00:55:49) 
care transferwise. avrupa'da ingilterede ve amerika'da adina hesap acabilirsin.

transferwise.com
  • crucio  (28.05.20 00:56:41) 
Ingiltere'de falan bi arkadaşınız varsa kendi adınıza onun adresini gösterip bir adet monese veya monzo kart çıkarıyorsunuz, arkadaşınız kartı size postalıyor, sonra dilediğiniz yapın. Ama adres kısmı önemli, kartın elinize ulaşması da.


  • bir nick var benden iceri  (28.05.20 04:26:19) 
bazı bankalara hesabınıza yatırınca istediğiniz yerden çekebiliyorsunuz diye biliyorum. ama limit önemli. milyorlarca dolar için geçerli değil tabi. ve bankanın sanırım yabancı kökenli olması işleri kolaylaştırıyor...


  • jeanluc  (28.05.20 09:40:40) 
yurtdisinda tanidigniz varsa N26, Revolut, Monese, Bunq gibi hesaplardan actirip karti onlarin adreserine gonderebilirsiniz.

para gonderip birakmaniz sorun olmaz ama hep gonder gonder sonra ordan baska yere gonder yaparsaniz killanip kapatabilirler.

N26 olan lisansli banka. Avrupa'da (her ulkede yok) yasiyor olman gerekiyor basvurmak icin, kart gonderiyorlar. ama basvurunun yurtdisindan yapilmasi gerekiyor, bir de kimlik dogrulama isteyecekler pasaport fotografi istiyorlar (video ile de yapmak isteyebilirler o zaman is yas)

revolut galiba oturum izni istiyor o sebeple alamazsiniz. digerlerini bilmiyorum.
  • yoggi  (28.05.20 13:39:50 ~ 13:40:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.