[]

İki ayrı pcden GTA V oynayamama sorunu?

başlık biraz karışık oldu ama durumu anlatayım.

ben 3 sene önce steamden gta v i satın aldım. oynadım ama sonra bir hata oldu oyunda giremedim. neyse yakın zamanda epic game store oyunu ücretsiz verince aldım. arkadaşa bu ücretsiz dağıtımdan bahsettiğimde meğer süre bitmiş artık ücretliymiş. ben de ona steamde oyunun eskisinin olduğunu onu indirebileceğini söyledim. steam hesabımı verdim oradan indirdi.

fakat şimdi şöyle bir sorun var. adam oyuna story mode'dan girince direk benim kaldığım yerden başladı. ve işin ilginç yanı ben kendi pcmde oyuna girmeye çalışınca onu oyundan attı. sanırım aynı hesaptan girmeyle alakalı.

çözüm olarak rockstar social club'tan arkadaşım kendine hesap oluşturup oyuna girdi fakat yine benim savemden başladı.( bu arada ben de epic'ten indirdikten sonra oyuna girdiğimde te 3 sene önceki save'mden başlamıştım)

peki arkadaşım kendi oyununu benden bağımsız nasıl oynayabilir yeni bir save ile ve ben girdiğimde onu nasıl atmamasını sağlarız? yeni bir steam hesabı açsa olur mu? fakat oyunu da benim steam hesabımdan indirmişti.

new game yapmasından da korkuyorum bu sefer benim oyundan girince de oyun sıfırlanmış olabilir. çözümü bilen var mı?

 
kendisi yeni hesap oluşturdu okey. ama onun bilgisayarında senin "save" dosyan kayıtlı idi.

şunu deneyebilirsiniz.

C:\Users\KULLANICIADI\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles

bu klasördeki veriyi silip denesin arkdaşınız. çünkü save burada kayıtlı olması lazım.

bi zararı olmaz. ve cloud save gibi bir şey varsa kapaması gerekebilir. çünkü steamden çekebilir veriyi emin değilim o kısım nasıl işliyor.

rockstar launcherda soruyor hangisini seçeceğini. steamden tıklayınca da rockstar launcher açılıyorsa yerel dosyaları seçebilir.

cloud savei kapayıp, "new game" derse, yine bir şey olmaması lazım.

ve aynı şekilde siz bir kere kendi bilgisayarınızdan oyuna başladıysanız yerel olarak save bilgilerinin sizde olması gerekiyor. cloudu kapadıktan sonra sizinde etkilenmemeniz lazım. artık farklı platformlardan giriyorsunuz.

nolur nolmaz diye kendi bilgisayarınızda ki gta v "profile" klasörünün yedeğini alın.
  • fezagezgini  (27.05.20 22:02:02 ~ 22:03:09) 
Sen oyuna girince arkadaşını oyundan atması normal. Kalanı bilmiyorum.


  • Topalordek  (28.05.20 02:34:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.