[]

Canım sıkılmaya başladı

Bir ay önce detoks sürecine gireceğim diye bir duyuru açmıştım, alkölden dolayı yalan oldu.

İzin bitti, işbaşı yaptım ve karaciğerimde kramp gibi hisler baş gösterdi. Alkölde kafa yapmamaya başlamıştı zaten ben de aniden diyet sürecine adım attım.

- Ekmek, şeker kesinlikle yok. Yulaf ezmesine süt katınca şekerli tat geliyor ona yapacak bir şey yok sanıyorum.
- Bol su içiyorum. En az 3, en çok 4 litre.
- Paketli gıda yok. Yulaf ezmesi hariç.
- Akşam 19:30-20'den sonra yemek yok.

İki haftadır süreç bu ve bugün iki farklı ve alakasız kişinin yorumu: sen kilo mu aldın?

Gayet de hareket ederek çalıştığım bir iş yapıyorum. Bütün gün masabaşı gibi bir işim yok.

Tüm bunların üzerine ne kadar yorgun olsam da işten sonra akşamları yürüyüş yapmaya karar verdim. Başka önerisi olan var mıdır?

 
Önemli olan bunu sürekli olarak yapabilmeniz. Benim kendi deneyimlediğim, kilo vermek için bir direnç var, vücut onu kırınca daha belirgin bir şekilde kilo kaybınız oluyor. Olmuyor diyip bırakırsanız o direnci kıramazsınız.


  • malheiros  (27.05.20 21:36:32) 
yulaf kompleks karbonhidrat olunca biraz agzinda cignesen bile amilaz enzimi dolayisiyla parcalanmaya baslayinca sekerli tat gelmesi normal. orada sorun yok.

duzen degisikliklerinde vucudun verdigi tepkiler garip olabilir. eski alkol duzenine aliskin oldugu icin su topluyor olabilir, bi ton sey olabilir.

cok dogru bir yolda ilerliyorsun, yaptigin seyi yapmaya devam et derim ben.
  • chezidek  (27.05.20 21:39:16) 
Geri dönmeye niyetim yok, alkölü de üç ayda bire düşürdüm. Fakat böyle olması can sıkıyor. Aslında su toplama kısmı çok mantıklı geldi, manası bir şişkinlik hissediyorum.


  • Karmaşıklık  (27.05.20 21:42:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.