[]

acun ılıcalı instagram yayını 1,5 dakikada nasıl 1 milyon kişiyi çekti?

selamlar,
www.instagram.com bu linkte acun ılıcalı bir video paylaşmış. video 1,5 dakika uzunluğunda, viideonun başında sağ yukarıdaki sayı 2,3 ve 90 saniye civarı bi süre sonunda 3 milyona çıktı izleyen sayısı.

700 bin kişi toplam 90 saniyede yayına gelmiş yani. bunların tamamının normal kullanıcı olduğuna inanmamın imkanı yok. nasıl bir yöntemle yapılmış olabilir ki böyle bir numara?

 
ben inanırım.

kaf dağında açılacak hayvanat bahçesinde dinozor olursa gidecek kitle azımsanmayacak kadar çok ki öncesinde de rekor denemesi ypılacağı vs yayınlanmıştı galiba.
  • foolrules  (27.05.20 17:40:01) 
"bunların tamamının normal kullanıcı olduğuna inanmamın imkanı yok"

insanlar normal değil zaten :D Ama Türkiye'de survivor'ı, Acun'u, Şeyma Subaşı'yı, vs. takip eden 3 milyondan çok insan var. Gençlerin sayısı çok, 3 milyondan çok kişi izlese de şaşırmazdım.

Ayrıca instagram yeni kral. Canlı yayınlar vs. dolayısıyla herkes instagramda gördüğüm kadarıyla. Bir bildirimle herkes açmıştır.
  • nhk ni youkosu  (27.05.20 17:43:46 ~ 17:44:07) 
öncesini falan takip etmiyorum da, yayın toplam 1,5 dakika sürüyor. öncesinde de 2 milyon insan toplanmış zaten.

yani 700 bin kişinin toplanması 20 dk falan sürse eyvallah ama 90 saniye, saniyede 8000 kişinin katılması gerekiyor yayına.


edit: vay be, oluru var diyorsunuz yani. ben hala inanmakta zorlansam da bu sosyal medya ne acayip bir olay ya.
  • reavelyn  (27.05.20 17:43:55 ~ 17:44:58) 
numara değil, adam günler öncesinden rekor denemesi yapacağız diye çağrı yaptı. kanalı izleyen milyonlar var, rekor amacı ile insta yayının 3 milyon olması gayet normal. daha da sürseydi eminim 3'ü de geçerdi.


  • candide  (27.05.20 17:46:46) 
Boş işler kovalayan insanımız o kadar çok ki. Maalesef ben de inanıyorum buna.
Yine tweetinde 'su da su tadı var' diyen ünlü birinin aldığı beğeni sayısı da ortada.
Bugünleri görmemeliydik.
  • Erva  (27.05.20 17:46:49) 
oluru var çünkü aynı anda en çok izlenen tv programı survivor'da instagram yayının reklamını yaptı. izleyenlerin yarısı eline telefonu alsa çok rahat ulaşabilir bu sayıya. bence biraz daha beklese 4'ü de bulabilirdi.


  • anarsika  (27.05.20 17:49:03) 
Ben bu sene Survivor izliyorum. Duyurusu dört beş gün önce yapıldı. Acun yayın açınca kardeşimle ayrı telefonlardan takip etmeden yayına katıldık. Biz bile katıldıysak 3m kişi de katılmıştır. Hilesi kolay olsaydı herkes yapardı sanırım.


  • le jeune turc  (27.05.20 17:49:56) 
Popularitesi survivorla kiyaslanamayacak mucbir sebepler bile 100 binleri geciyorken cok da garip sayilmaz bence.


  • hehehe  (27.05.20 17:55:00 ~ 17:55:23) 
hehehe 'ye katiliyorum arti insanlar instagramdaki canli yayin olayina cok alisti her aksam ayni anda onlarca canli yayin var ve takip ettiginiz biri yayin actigi anda bildirim geliyor ben bile sirf bakip cikmak icin gelen bildirime tikliyorum o yuzden ayni anda milyonlarca kisiye de cok kisa surede ulasabilirsiniz


  • tahtakafa  (27.05.20 18:13:37) 
bir evden 4-5 hesapla açtılar yayını, bir sürü foto paylaşıldı. boş boş evde oturan milyonlar var


  • burya  (27.05.20 19:02:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.