[]

Kıyafet etiketleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üst kıyafetlerin ense kısmında, alt kıyafetlerin ise arka kısmında yer alan marka etiketleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bir marka için etiket gerekli mi? Gerekliyse nerede yer alması sizi minimum seviyede rahatsız eder?

Ben etiketlerden nefret ediyorum ve cildimi çok rahatsız ettikleri için genelde etiketleri kesiyorum. Diktiğim kıyafetlerin içine markamı bir şekilde yerleştirmek istiyorum ama ideal yolunu bulamadım. Kıyafete şu şekilde çengelli iğneyle iliştirilip kolayca kurtulabilinen bir etiket hakkında ne düşünürsünüz?

www.bidolubaski.com

 
Bazı markalarınki rahatsız ediyor, onları ben de kesiyorum. Belki alternatif olarak etiketi tamamen dikilmiş bir şekilde ekleyebilirsiniz. Yani sadece yakaya dikilmiş olmayıp etiketin tabanı da tişörte dikilebilir


  • ats  (26.05.20 22:27:06) 
Bazı tshirtlerin etiket yerinde baskı oluyor. En rahatı onlar.


  • ruhen hastayim ben  (26.05.20 22:37:30) 
bazıları gereğinden çok fazla uzun ve kalın.seda sayan programına fax gelmiş gibi.


  • since1907  (26.05.20 22:42:52) 
Decathlon un kendi markası olan bazı kıyafetlerde etiket direkt kıyafete değil de, kıyafet ile aynı kumaşa dikiliyor. Yani etiket kumaşa, etiketin bağlı olduğu kumaş kıyafete dikili oluyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama bu şekilde yapabilirsiniz.


  • inheritance  (26.05.20 22:46:50) 
Etiketleri ben de kesiyorum genellikle. Kumaşa basılmış ve dört tarafı dikilmiş etiketler var, onlar en şahanesi.

Şöyle: imgur.com

Edit: Çengelli iğneli etiket de olumlu, onu da seviyorum.
Reedit: Çengelli iğneli etiket güzel tasarımlıysa, üstünde çirkin çirkin fiyat falan yazmıyorsa kitap ayracı olarak sakladığım da oluyor.
  • kobuzchu kiz  (26.05.20 22:49:52 ~ 22:59:10) 
bir kıyafet alırken en önemli kriterlerimden. beğendiğim bir kıyafette eğer kolayca sökülemeyecek bir etiket varsa (doğrudan kıyafete dikilmiş ve koparma yeri yoksa) almıyorum. benim için satınalma kriteri.


  • coder6006  (26.05.20 22:53:27) 
Kobuzchu kızın soyledigi etiket en nefret ettiğim etiket türü. Sökülemiyor. Ben her türlü etiketi sokerim. Hatta bu şekilde bir çok kıyafeti delmişligim bile var :(((

Çengelli iğne güzel fikir. Ya da Decathlon kıyafetlerinde direkt kıyafet kumaşina değil de kumaşa eklenmiş ekstra bir kumaş parçasına etiket dikildiğini gördüm. Etiketle ile kıyafet arasında aynı türden bir kumaş parçası yani. Doğal olarak o kumaşı kesiyorsun ve etiket kalintisi kalmıyor.
  • elorelia  (26.05.20 23:13:17) 
decathlon sistemi çok güzel evet.

tişörtün etiket dikili olması gereken yerine, tişört ile aynı kumaştan ufacık bi parça dikiyolar, etiketi de onun üstüne dikiyolar, kesmesi çok kolay oluyor.
  • hem şişko hem deli  (27.05.20 00:10:22) 
Beni delirten. Aldığım her giysi de bunları sökmem lazım. Kefince o kalan kısmı bile rahatsız ediyor. Bazı tişörlerdeki etiketler o kadar güçlü ki sökerken giysi de yırtılıyor. Ör: lcw


  • grid  (27.05.20 08:42:46) 
ben ense etiketine değil de yandaki uzun destansı etiketlere gıcık oluyorum, onları kesiyorum.

ama bir tercihim olacaksa ensede baskı şeklinde markayı, bedeni ve modelin özel bir adı varsa görmek isterim.
  • kullanıcı adı  (27.05.20 17:19:53) 
konuyu hortlatıyorum ama, yukarıda dediğim sisteme örnek buldum: www.reddit.com


  • inheritance  (09.07.20 16:33:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.