[]

bisiklet sorusu

merhabalar. bim'e yarın gelecek şu bisiklet nasıl sizce ? arada çıkıp sahilde sürmek için almayı düşünüyorum.
www.bim.com.tr

fiyat/performans olarak alınır mı ? bisikletten hiç anlamam.

 
bu fiyata alınır tabi. bedava. amortisörlü falan dağ bisikleti. buna 2 tane çamurluk bağla ondan sonra dağ tepe gez.

bu fiyata ben bunu kilitlemeden kullanırım aman gitse ne olacak ya diye.

ama alamazsınız bunu bırakmazlar size.
  • ozdek  (26.05.20 18:36:10) 
Fiyatı iyiymis hakikaten ama ağırlığı ne acaba, çelik kadro ağır olur. Aktarıcılari, vites aynakol ruble filan dandik öyle görünüyor lastikleri dandik onu söyleyeyim. Bilgi yok zaten. Bu paraya da bu olur

Edit: bence de bilindik bir markanin ikinci el bir ürünü daha mantıklı hatta decathlnda hibrit bisiklet vardi 800 liraya. Ona bakın.
  • karacigerim vur kadehlere  (26.05.20 18:56:30 ~ 19:11:12) 
benim zamanında bisiklet tamircisi bi arkadaşım vardı, sık sık çay içmeye sohbete giderdik.

sene tabi 2007 2008 bu, hani süper marketlere bisikletler gelmeye başlamıştı, hala da vardır.

hani o zamanlar atıyorum fiyat olarak en uygun bisikletler satılıyordu bu marketlerde, aklımda bir sürü isim vardı da carrefour ve kipa geliyor sadece.

neyse bu bisikletçi abi, o marketlerden alınmış bisikletlerin kurulumu için anlaşma yapmıştı, işte bisikleti alan , kutu içinde getiriyor, bu adam topluyor, içinde de bir kupon var o kuponu alıyor, sonra kuponlar karşılığı parça başı parasını alıyordu.

müşterilerin biri geliyor biri gidiyor, bisiklet demir bisiklet, 26 jant ama hafif, ulan benim bisikletim aluminyum, nerdeyse benimkinden daha hafif.

1 hafta 10 gün geçti, bisikleti alanlar bi hışımla bizim ustaya atar yapmaya başladı. örnek, çocuk bisikletle sağa düşmüş, direksiyon kırılmış ,atıyorum sola düşmüş, arka çatal kırılmış, hiç olmayacak bişey yani, ne düşünce direksiyon kırılır, ne şase yamulur, ne arka çatal kırılr, öyle bir sürü değişik markadan bir sürü değişik model geldi.

yani özetle hiç gerek yok abicim, sen bu paraya sağlam bir markanın ikinci el bisikletini bul bir elden geçir bin gitsin.

şimdi görmeden etmeden hatta binmeden binilmiyor.

zaten bi sene bi markayla çıkartıyolar, ertesi sene marka değiştiriyolar, renk model değiştiriyolar.

bin çeşit modeli vardı benim gördüğüm, amortisörsüz, tek amortisörlü, çift hatta 3 amortisörlü, disk frenlisi, envayi çeşit.

bi çocuk vardı çok fena yaralanmıştı, direksiyon keskin şekilde kırılmış çocuğun karnını yarmıştı bayağı bi ameliyat dikiş mikiş atıldıydı.
  • hem şişko hem deli  (26.05.20 18:58:24 ~ 19:01:57) 
www.decathlon.com.tr
Bunun ikinci eline bakın.

  • karacigerim vur kadehlere  (26.05.20 19:11:36) 
piyasada ortalama binilecek bisikletler 1500 tl ortalama. kadro kalitesinden vites kalitesine kadar değişken var. bimdeki markası belirsiz bisiklet alınmaz he alıcam diyorsan al bin.


  • mikahakkinen  (26.05.20 22:05:46) 
Ara sıra düz yolda sahilde binmek için yeterli, tek problem istediğin vitesi istediğin zaman net olarak ayarlayamazsın.

Bire alırsın, ikiye kadar çıkar mesela. Dörde alayım dersin yediye düşer vs. Ama düz yolda ara sıra kullanan biri için problem olmaz.

Al dene, belki de bir kaç kereden başka binmeyeceksin. Bir köşede atıl duracak, aldın baktın sarıyo sahilde bisiklet sürme işi, o zaman kaliteli bir marka alırsın.
  • John Bloor  (27.05.20 11:14:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.