[]

Annemle nasıl baş edebilirim?

Sürekli tedirgin, diken üstünde, kontrolcü. Aşırı eleştirel ve gergin. Onun etrafindayken, yani aynı odadayken ya da sesini duyduğumda, yüzünü gördüğümde inanılmaz geriliyorum. Bütün hayat enerjim emiliyor. Kitleniyorum, derdimi de anlatamiyorum. Beni geriyorsun desem alınacak, ajite edecek. Başka türlü kendimi nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Sürekli hasta, geceleri kalkıp kusuyor arada gürültülü. Mide ilacı vereyim diyorum, benim var diyor, sakinleştirici vereyim diyorum, istemiyor. Hipokondriyak yani, mutsuz. Onu mutlu edecek, onla iletişim kuracak enerjiyi bulamıyorum kendimde. Etrafindayken ruhum çekiliyor. Nasıl iletişim kurarım annemle?

Ayrı eve çıkacak kadar para kazanmiyorum.

Teşekkürler.

 
Değişmeyeceğini ve hep böyle olacağını kabullenmeye çalışın.


  • encokbenisevinnolur  (26.05.20 00:31:21) 
ne zamanlar ya da hangi durumlarda bu davranışları artıyor onu fark edebildiniz mi? Eğer ettiyseniz o durumları yaratmamaya çalışın. Ayrıca kendisiyle bir defa bu konuda konuşun ve sonrasında bir şey yokmuş gibi devam edin.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (26.05.20 00:35:08) 
Onu oyalayacak şeyler bulsanız iyi olabilir. Bir uğraşı olsun.

Annenize hediye alabilirsiniz. Kendisine çanta, kıyafet, cüzdan, eşarp, bilezik ya da ev eşyası alabilirsiniz.
Sıkça yemek yapıyorsa/örgü örüyorsa instagram ya da youtube da yaptığı yemekleri/örgüleri paylaşmasını sağlayın.
Mutfak-banyo dolaplarını yenilemesi için uğraşın. Ya boyalarla ya da yapışkan folyolarla uğraşabilir.
  • GoodMorningTeacher  (26.05.20 00:55:25 ~ 00:55:49) 
sadece havadan sudan konuşun. yeter ki konuşun. ilgiye ihtiyacı var belli.
konuşurken inatlaşmayın, mücadele etmeyin. akışına bırakın.
sizinle ilişkisi bu duruma sebep olabilir. belli ki bu bir günlük mesele değil. o ilişkiyi normalleştirmeye çalışın. @oodMorningTeacher dediği gibi. sadece konuşmayın beraber iş yapın. yemek, temizlik, çekmece düzenleme, eski fotoğraflara bakma.
  • cliquot  (26.05.20 01:26:21) 
Annene passiflora içir. Onu istemezsen kediotu kaynat içir. Güvenilir fitoterapi kaynakları bulup gevşeme ve ferhlama oluşturan çay tarifleri edin onları dene. Annen aşırı gergin ve evet ilgi istiyor. Fakat senden ilgi gördüğünde aşırı bağımlılık geliştirebilir.

Olmadı psikiyatriye götür. Nöroloji görsün önce, o sizi psikiyatriye yönlendirir. Olmadı doktora gizliden çaktırırsın durumu.
  • muhayyer divan  (26.05.20 05:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.