[]

Sokak köpeklerine hangi mamayı alalım

Selam.
Besleme için 15 kilo olarak satılanlardan birkaç paket alıp dağıtmayı düşünüyoruz orman gibi yerlerde. Goody baktım ama sözlükteki yorumlar korkunç. bütçe olarak 15 kilosu maksimum 100 tl olsun. New Dog, Pupa, Face Dog gibi markalar gördüm sitelerde ama bilemedim. Ne alalım?



 
en ucuzundan alabilirsiniz merak etmeyin. o hayvanlar zaten aç talaş bile yerler demek istemiyorum ama içinde talaş olmadıktan sonra yerler diye düşünüyorum.

sözlükteki yorumlara bakarak film bile izlemiyorum bırakın köpeğe mama almayı.. bir şeyi beğenmezler onlar içiniz rahat olsun.
  • ozdek  (25.05.20 20:30:05) 
Ben üç ay aralikla 15 er kiloluk paw paw marka aldım n11 üzerinden ama kediler için olanından, kediler afiyetle yiyormuş, aynı markanın köpek maması versiyonuna bakabilirsin.


  • candanag  (25.05.20 20:42:35) 
Hepsiburada'dan 15kg'lik newdog kuru mama aldim. Kopekler mamaya yaklasiyor, koklayip gidiyorlar. Bir tanesini bile yerken gormedim. Belki utaniyorlardir ben oradayken. Bizim buradakiler mi tok, anlamadim. 10 kg kadar mama duruyor. Ankara'daysaniz size vereyim, bari ise yarasin.


  • marcelorios  (25.05.20 20:46:02) 
Goody hariç hangi köpek mamasını alırsanız alın üstüne çok az kedi maması serperseniz yiyorlar. Garanti olsun derseniz temizmamadaki kennel lerden alabilirsiniz.


  • hipopotamus  (25.05.20 20:56:13) 
Araya kaynak yapacağım :) Her ucuz mamayı yemeyebiliyorlar. Mesea ben geçen çok cılız bi köpek gördüm markete giriyorken üstümü başımı kokladı yiyecek var mı diye, ben de çıkmadan bu migrostaki sokak hayvanlarına yardım mamasından aldım. Kokladı kokladı bıraktı gitti. BEn de öylece kalakaldım :D Hayır hayvanon da kemikleri gözüküyor yani! Bilmiyorum belki totoları kalktı ama çok miktarda almadan önce az alıp denemeni tavsiye ederim :)


  • superfluid  (25.05.20 20:56:28) 
temizmama kennel
ya da yine temizmama'dan kedi maması mito alınabilir.

  • not dark yet  (25.05.20 20:57:54) 
Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Mamasi 15 Kg

bu mamayı kedi, köpek, kuş, kirpi her hayvan yiyor.
  • ycaycayca  (25.05.20 21:28:12) 
benim de uzmanlığım kediler ama bir önerim olacak. kedilerde en ucuz yenen mama enjoy, ben olsam bunun köpek için olanını alırdım. veya yakındaki bir pet shop a gidip ondan görüş alıp 1-2 kilo ekonomik açık mama alırdım. eğer yerse o markayı internet ten çuvalla alırdım.


  • surprise  (25.05.20 22:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.