[]

tarota ilginiz var mı?

hiç tarot falı baktırdınız mı veya baktırmayı aklınızdan geçirdiniz mi?

aslına bakarsanız, bir yakınım kendi kendine öğrenmeye çalışıyor ve bayağı da ilgili. ben daha gerçekçi biriyim o yüzden hiç dönüp bakmadım bile tarota veya diğer fallara ama insanların bundan para kazandığını duydum. siz ne düşünüyorsunuz, atışlar serbest.


 
düşündüm ama bu tarz şeylere para verecek biri değilim. ücretsiz bakabilir mi bana acaba :D


  • candide  (25.05.20 19:05:45) 
O parayı tarotçu bana verirse belki baktırırım, söylediklerine de gülerim. Fal benim için hiçbir şey ifade etmiyor.


  • sys coyg  (25.05.20 19:18:14) 
Var ama farklı bir şekilde.

Tarot kartları çizip dizayn ediyorum şu aralar fırsat buldukça.
  • Avoiding The Puddle  (25.05.20 19:44:11) 
Dünyada fal kadar saçma (bilimsel olmadığı için) pek az şey gördüm. Gerçekten merak ediyorum: İnsanlar bu tarz şeylere nasıl eğilimli olabilir? Bu konuyu bilimsel olarak irdelemek gerekiyor.


  • simderun  (25.05.20 21:09:14) 
İlgim var ama para vermem


  • kestane gürgen palamut  (25.05.20 21:15:39) 
yillar önce ismi sunduz olan bi kadına etilerde bir çorbacıda baktirmistim Tarot fali. resmen ne dediyse yaşadım uzun vadede. hala kendisini ararım. ama elimde maalesef baska bilgi yok. kadın hayatimi okumuş da farkında degilmisim.


  • slalom  (25.05.20 21:24:42) 
Benim de ilgim var, yani hayatımı ona göre şekillendirecek türden bir inanç değil ama bir gün baktırmak istiyorum. Hatta tarot değil ama, geçen gün bir arkadaşım gitti falcıya, adam 1 saat boyunca anlatıyor, olağanüstü detaylı ve gerçekten yorumlar sayfasında sayısız insan adamın hayatlarıyla ilgili söylediği ive gerçekleşen şeyleri yazmış. Arkadaşım hakkında da baya nokta atışında bulundu. Merak uyandırıyor açıkçası.


  • lolita  (26.05.20 00:11:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.