[]

Ucuz uçak bileti sunan bir site hakkında

Sayın kullanıcılar şimdi flights.lastminute.com sitesi ucuz bilet sunan bir site ancak dolandırıcı olup olmadığı hakkında bir fikrim yok daha önce deneyim sahibi olan biri var mı ? ortalama 3800 - 4200 lira arasındaki bileti 3550 liraya euro bazında veriyor. Siz olsanız ne yapardınız




 
Sirf domaini bile kac para :) dolandirici degiller ama o gosterdigi fiyat son fiyat olmayabilir.

Lastminutete genelde soyle oluyor misal kart bilgilerini girince fiyat yukselebilir ve bu fiyat sadece american express kartlilara ozel gibi birsey diyebilir. Son adima kadar ilerlediniz mi?
  • brkylmz  (25.05.20 18:56:47) 
Dolandirici degil ama sonunda cok buyuk ihtimalle fiyat artacak.
Ayrica ucus iptal olursa parani geri vermek yerine “lastminute’te gecerli kupon veririz ancak” diyebilirler. Anladigim kadariyla onlar arka planda acentaya ait kartla alisveris yapiyolar, yani bileti senin kartla odemiyolar. Iade olunca da direkt onlarin karta yatiyor tabi.
Ozellikle yabanci forumlarda cok ama cok okudum boyle.
  • kuehles blondes  (25.05.20 19:05:54) 
Valla sadece istanbul havalimanı - endonezya soekarno hava limanına baktığımda 3550 tl yaziyordu normalde 3800-4200 tl arasında dilerseniz bi bakabilirsiniz


  • caner555  (25.05.20 19:23:37) 
cok kullandim lastminute.com'u, hicbir sikinti yasamadim. genelde thy'de satilan yurtdisi biletlerini burada daha ucuza bulmusumdur.


  • ubi dubium ibi libertas  (25.05.20 19:42:22) 
Kart bilgilerini girdikten sonra toplam tutara bak, eger dogruysa al gitsin.

Evet direkt ucak firmasindan almadigin icin olasi bir ertelem, felaket vs durumunda daha cok ugrasirsin belki ama aradaki farka bakip buna sen karar vereceksin.
  • brkylmz  (25.05.20 20:00:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.