[]

Migros Sanal Market Soru

Buradan yeğenime oyuncak göndereceğim.. Kendime alsam, geç gelse veya gelmese bile takmam ve iadesini talep ederim ama başkasına göndereceğim için ''Ya kusura bakma.. Seçtiğim oyuncak kalmamış'' deyip boşuna bekletmiş olmaktan çekiniyorum..

Buradan oyuncak alıp gönderilir mi? Başka bir oyuncakçıdan seçip göndersem olmaz çünkü onlar 1 hafta filan diyor kargoya teslim süresi için.. Başka önerilere de açığım.


 
Migros sanal market'in stokları çok çabuk değişikliğe uğrayabiliyor. Eğer çok sık sanal market kullanılan bir semtteyseniz cidden seçtiğiniz oyuncağın kalmama olasılığı var.

Yemeksepeti/banabi, getir ve istegelsin'in stokları daha güncel oluyor. Buralarda da oyuncak satılıyor. Dilerseniz göz atın.
  • GoodMorningTeacher  (25.05.20 15:21:16) 
Sipariş verdikten hemen sonra güncelleme yapıyorlar. Ben bundan 1 ay önce gıda, temizlik malzemeleri siparişi vermiştim. Daha yola çıkmadan önce olmayan ürünü senin sipariş listenden çıkarıyorlar otomatik olarak. Bence deneyebilirsin sanalmarket'i.


  • silah taciri  (25.05.20 15:55:49) 
yanlış hatırlamıyorsam seçeneklerde eksik ürün olması durumunda aranmak istiyorum gibi bir opsiyon var. eğer onu seçersen olmayan ürün durumunda otomatik çıkarma ya da muadilini kendi kafalarına göre eklemek yerine seni arıyorlar. olmaması durumunda siparişi iptal edersin.


  • mahmut abi  (25.05.20 16:14:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.