[]

Kıl, tüy, epilasyon işinden anlayanlar

Merhabalar

Tüm vücuttaki tüyleri aldırmak gibi bir düşüncem var. Mümkün mü? En etkiliydi iğneli epilasyon dediler.
bu işi yapan, yaptıran var mı ne dersiniz?

 
evet en etkilisi iğneli epilasyon. ama çok acılı bir süreçtir. her kıl köküne elektrik verilir. imkanım oldukça yaptırıyorum ben. ama erkekseniz kıllarınız nispeten daha çok ve daha kalındır. genelde kalın olanlar lazerle bir elden geçiriliyor. çünkü iğneli kalın olanları direkt yok etmez önce inceltir. o süreçte bu acıyı çekmektense önce bir lazer yaptırmak daha iyi olabilir.


  • pide  (25.05.20 11:59:34) 
Evet erkeğim. Tüm vücuda lazer yapıyorlar mı? Bu merkezlerde neye dikkat etmem lâzım? Her köşe başında varlar.


  • x571  (25.05.20 13:04:34) 
Önce lazerle azaltıp sonra iğneliyle devam etmek daha mantıklı. Zaten iğneliyi zor bölgelere tavsiye ediyorlar, bıyık gibi ya da bikini bölgesinde lazer sonrası kalan inatçı tüyler gibi. İğnelide dakika başı para ödersiniz on binlerce lira gider iğneli için. Lazerle bütün bölgeler büyük ölçüde bitiyor zaten, tatmin olmadığınız bölgelere de iki üç seans iğneliye gittiniz mi tamamdır.


  • bir nick var benden iceri  (25.05.20 13:05:52) 
lazer konusunda pek bir bilgim yok, iğneli için de internette araştırarak buldum. dakika başı ücret alındığı için elinin hızlı olması önemliydi benim için. şehir bilgisi paylaşırsanız öneride bulunanlar da olur. bu arada bir nick var benden iceri'yi düzeltmek isterim, keşke iki üç seansta bitse :) kıl kökünün evresine bağlı olarak çok daha uzun sürüyor bu süreç.


  • pide  (25.05.20 13:08:38 ~ 14:06:19) 
İğneli değil alexandrite lazer isteyeceksin. Ne derlerse desinler alternatif bakma.
Yüzüne de ondan sırtına bacağına da ondan yaptıracaksın.
Güneşlenmyecek bir süre bakım kremlerine falan dikkat edeceksin özellikle ilk seanslar.

Kızlar kıllı erkeklerden hoşlanmıyor arkadaşlar bu söylenmeyen bir sırdır. Kıllarınız en azından avrupa standartlarına gelene kadar lazer yaptırın.
  • rewlack  (25.05.20 14:53:30) 
Erkeksen iğneli yaptırmana gerek yok çünkü kılların siyah ve serttir zaten. Boşuna daha çok para harcama. Hem zamandan da tasarruf olur.


  • ruhen hastayim ben  (25.05.20 15:32:58) 
Gideceğim yerde bir yetkinlik belgesi yada onun gibi bir şey aramam lâzım mı? İşini iyi yaptığını yafa standartları karşıladığını nasıl öğrenirim?


  • x571  (25.05.20 21:20:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.