[]

Lacoste Polo Tr’de mi üretiliyor?

Ben ne anladım 600 lira vermekten? Kumaş filan Fransız olsa bari. Hayır Türk malını kötülemiyorum ama bizim kumaşlar hemen renk atıp çeker de.




 
Lacosteun sitesinden iş yaptıkları fabrika sayısına baktım. Fransa 12 tr 40. Fransadakini de burada üretiyorlardır büyük ihtimalle.


  • glamdr1ng  (25.05.20 00:24:48) 
600 lirayi kumasa degil timsah'a veriyorsun. sadece lacoste degil, burberry, Guess, Tommy gibi markalar da TR'de uretim yaptiriyorlar. kumasin kalitesi fabrikanin yerine gore degismez. ureten hangi kalitede uretmek istersen o kalitede uretir.

Audi'de ayni fabrikada uretiliyor, Skoda'da ama kaliteleri cok farkli.
  • crucio  (25.05.20 00:28:19 ~ 00:30:01) 
Bildiğin tekstil markalarının alayı tre yapılıyor


  • all girls dream  (25.05.20 00:48:52) 
crucio + 1

fransa'da uretilseydi 600tl degil 3-4bin tl olurdu.
  • cooperr  (25.05.20 01:00:10) 
disney land'in havluları uşak'ta üretiliyordu. yasaktı galiba yani çocuktum hatırlamıyorum, amcam bize getiriyordu.

arkadaşlarım, mesela zara'da made in tr ise aldıklarını söylemişlerdi. danışman hocam sarar'dan sipariş veriyordu.
  • durgunfoton  (25.05.20 01:10:55) 
Fabrikasi Corlu'da diye biliyorum Lacoste'un.


  • pass  (25.05.20 02:20:14) 
Aldigin çoğu elektronik Asya'da üretiliyor ama sen hp/dell/schneider/apple diye aliyorsun. Ya da alman mali bosch diyorsun fabrikasi turkiye'de.

Bu arada avrupa'da tekstil uretimi yok gibi bir sey, uc kurusa Türkiye'de uretmek varken 50 kuruşa neden fransa'da üretsin?
  • logisticsmanager  (25.05.20 03:04:33) 
Zara, Uniqlo, levi's. Hepsi turkiye'de uretiliyor.


  • baldur2  (25.05.20 04:23:56) 
yukarıda yazanlara ek olarak; bizim kumaşlar hemen renk atıp çeker demişsin de aslında biz tekstilde çok kaliteli üretimler yapıyoruz. olay tamamen maliyet, üreticiye parayı verdikten sonra en kaliteli malı alırsın. mesela bak "sabri özel" diye bir marka var, 20 senelik kazakları trikoları gömlek ve pantalonları var bende. daha yeni poşetini açmışım gibi yepyeni hepsi. hele o trikoları nasıl bir işlemden geçirdilerse hem yumuşacık hem gram tüylenme yok. bak 20 senelik diyorum, gram tüylenme yok diyorum.

bakma lcw defacto vs renk atıyor olabilir, sebebi maliyeti düşürmek için en düşük kaliteli malzemeyi kullanmaları. mesela arada pazarda gezerim, hiç adı sanı duyulmamış marka tişörtler alıyorum denizli üretimi, fiyatı da 10-20 lira civarı. lcw defacto hatta lacoste tan 10 kat daha kaliteli ürünler.
  • zikardo  (25.05.20 12:48:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.