[]

sorum gönül ilişkileri uzmanlarına ?

İyi bayramlar herkese..Kız kişisiyle instagram da ekleştik. Muhabbet ediyoruz.Ben muhabbeti kesiyorum. o sonradan napıyosun filan yazıyor muhabbet açıyor yani.Neyse bugün onu beğendiğimi ifade eden şeyler yazdım.Sonra o da beğendiysen o uğraşman lazım erkeksin biraz daha ilgi göster filan yazdı.Kedileri var bu kızın ben de espri olsun diye erkek kedilerinde kız kız kedilerle çok ilgileniyor mu yazdım.Saçmaydı farkındayım da biraz konuyu dağıtmak istedim.Sonra bu parladı ne alaka çok saçma söylediğin filan dedi.Konuştuğumuzdan beri ilk defa sağlam soğuk yaptı.
Sormak istediğim şu ben bu kıza onu beğendiğimi söylemeden önce neredeyse o bana yürüyordu.Beğendiğimi söyledikten sonra yokuş yaptı.Şu an ben kendimi sanki ona affettirmem gerekiyormuş gibi bir moda girdi. Kızı beğendim de kaybetmek istemem ama yani yokuş yapıyor sırf arkasından koşturmak için gibi geldi.Abla ve abiler bu konuda fikri olanlar kıza karşı kendimi ezdirmeden nasıl durumu toparlarım acaba?



 
özel bir şey yapmana gerek yok, muhabbet etmeye çalış


  • bir soru sorcam  (24.05.20 21:46:35) 
Öncelikle, çok uyumlu bir çift olacağınızı düşünüyorum. Öte yandan, ikinizin de tam olarak nereye varmaya çalıştığınızı anlamadım.


  • IncredibleMau  (24.05.20 21:54:42) 
Muhabbet etme bir süre instagramdan story atarsa soru sormadan muhabbet açmayı denersin,konuşma durumuna göre hareket edersin.İkinci olarak tavsiyem beğendiğini sevdiğini bir daha kimseye söyleme özellikle sosyal medya üzerinden.


  • shredd  (24.05.20 21:55:33) 
Sen bu kıza hiç yüz yüze görüştün mü? Hiç randevu alabildin mi?


  • maxim gorki  (24.05.20 22:00:44) 
Kız bildiğin kezban, ben olsam uğraşmazdim.


  • epistemic_regress  (24.05.20 22:38:28) 
kız bildiğin kezban. arkadaş ortamalarında hava atacak, ramazanali peşimden çok koştu diye. kendini ezdirmeden siktiri çekebilirsin sadece :)


  • sonsuz  (24.05.20 22:45:41) 
Bayramdan sonra çarşamba buluşucaz diye konuştuk. Bu muhabbet olmadan önce hava atacak bi durum yok ortak arkadaşımız yok tinderda tanıştık.


  • ramazanali  (24.05.20 23:07:54) 
"beğendiysen o uğraşman lazım erkeksin biraz daha ilgi göster" filan yazan insan sonra "hesabı tabii ki erkek ödeyecek, ne münasebet" diyecek, "erkeğim beni taşıyabilmeli" diyecek, "sen beni kıskanmıyorsun, demek ki sevmiyorsun" diyecek... Abla olarak yazıyorum, durumu toparlamaya çalışmayın, yavaşça uzaklaşın.


  • kobuzchu kiz  (24.05.20 23:32:03) 
Kaç.


  • antihero  (25.05.20 02:35:44) 
Dur ya. Hemen gaza gelip anı hareket yapma. Git suyuna. Yüzyüze geldiğinde anlarsın ne olduğunu. Gaza gelip senin söylediğin 2 cümleyle kaç kurtul diyenlere inanma. Sakince flörte devam


  • westblack  (25.05.20 04:24:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.