[]

Sevgi ve cinsellik

bunlar farklı şeyler mi?

cinsellik bahsimevzu iken sevginin hatırlanmamasına herkes sıkıntısız olumlu gözle bakıyor mu?

sevgi cinselliği bozan bir şey mi?

 
ben sevgilimle keyifli bir şeyler yapalım ikimiz de güzel vakit geçirelim diye seks yapıyorum, aldığım zevkin büyük çoğunluğu bunu sevdiğim kadınla gerçekleştirdiğim için. ayrı şeyler değil kesinlikle.


  • tejeve  (24.05.20 21:08:20) 
Sevdiğin insana karşı cinsel istekler duyarsın bu net. Ama bir de sevmediğin halde çekici bulduğun kişiler olabiliyor. Orda bku yiyoruz işte. İnsan çok da zeki olmayan birisiyle sırf uzun yıllardır içi gidiyor diye birlikte olabiliyor. Böyle durumlarda sevdiğinle sevişmek daha sağlıklıymış gibi geliyor. Cinselliğin sevgiyi lekelediği kanısını ortaokulda bırakmalı her insan.


  • ruhen hastayim ben  (24.05.20 21:22:06) 
farklı şeyler bence.

aşık olduğum kadınları anımsıyorum da hiçbiriyle cinselliğin c'si bile aklıma gelmedi. sevdiğim kadına selvi boylum al yazmalım'daki cemşit, sevmediğim kadına rocco siffredi oluyorum.

sevgi cinselliği bozar. ben böyle düşünüyorum.
  • heidi'nin dedesi  (24.05.20 21:47:54) 
Bir şeye sahip olmak, ona sahip değilken duyduğun heyecanı genel olarak "bozan" bişey zaten.

"cinsellik bahsimevzu iken sevginin hatırlanmamasına herkes sıkıntısız olumlu gözle bakıyor mu?"

Bu soruyu anlamadım. Daha doğrusu, ahir ömrüm boyunca bu formda bir cümle görmedim. Bunun bir cümle olduğundan şüpheliyim. Hareket eden herhangi bir kelime, harf görürsem emniyet güçlerini arayabilecek kadar tedirginim.
  • IncredibleMau  (24.05.20 21:50:55 ~ 21:55:45) 
Evet farklı şeyler.
Soruyu anlamadım.
Sevgi neden cinselliği bozsun yahu. Cinsellik için sevgi gerekli olmayabilir ama sevgi varsa ohh ne ala.
  • astrid  (24.05.20 22:00:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.