[]

Geceleri burnunuz tikaniyor mu?

Sb. Ben sabah uyandigimda ya tek tarafli ya da cift tarafli tikanmis oluyorum. İnanilmaz rahatsiz etmese de konforsuz hissediyorum. Kalkip yuzumu yikayip, biraz hareket ettigimde geciyor. Kesinlikle gece yatarken oldugu sekliyle uyanamiyorum ekstra destek almazsam (sprey, vicks, burun bandi vs).
Sizde nedir durumlar?



 
mart ayında 2 hafta tıkanıklığına ek olarak grip belirtileri ve koku-tat kaybım vardı test yaptırdım kovit pozitif çıktım sizdeki sorun sadece tıkanıklık ise otrivine kullanın


  • kanlakarisikyagmur  (24.05.20 19:01:57) 
tikanmiyor, direk genzime akiyor. her sabah mide bulantisi ilaci almazsam kusuyorum. antibiyotikle sinusleri kurutulabilir ama ise yarayan antibiyotikse deli gibi yan etki yapiyor.


  • rm  (24.05.20 19:02:04) 
et mi var?


  • istanbul gecesi  (25.05.20 00:15:02) 
ortam kuru olabilir mi? nemlendirecek bir şeyler yapsanız?


  • blue eyes white dragon  (25.05.20 00:18:56) 
Evet. Yaklaşık 2 seneyi aşkındır hangi tarafa yatarsam o tarafın burun deliği tıkanıyor. Ve evet sabahları çoğu zaman tek taraftan nefes almanın verdiği rahatsızlıktan dolayı uyanıyorum. Uykum acayip kalitesizleşti. Hele ki grip, nezle gibi bir soğuk algınlığı da geçirmişsem uyumak gerçekten işkence oluyor. Dediğiniz gibi kalkınca hatta doğrulunca bile geçiyor. 2 defa doktora gittim ilki umursamadı 2. si sprey verip tomografi istedi. Korona patlak verince tomografi de yalan oldu. Benim bulabildiğim tek çözüm ölü gibi tavana bakarak yatmak.


  • Amaranta ursula  (25.05.20 00:31:19) 
Bende kisa bir zaman dilimi icin ortaya cikan bir durum degil bu. Hep boyleydi, normal oldugunu saniyordum sabah tamamen acik burunla uyanmamanin. Deviasyon var uzun zamandir, ama bahar aylarinda zaman zaman siddetleniyor. Rinit desem degil, akinti-kizariklik vs yok.


  • yigitovic  (25.05.20 01:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.