[]

Lastikçiden almak vs Hepsiburada'dan almak

Lastiği internetten alsam diyorum ama bu lastikleri ben takamayacağıma göre lastikçiye gitmem gerekecek. Lastikçinin dört lastiği takmak için aldığı ücret nedir ortalama? Buna göre lastikçiye aynı lastiğin fiyatını sorup değerlendirme yapacağım.




 
Binek araçlar için 90 tl lastik tak sök. Ayrıca hepsiburadan 4. Mayısta sipariş ettiğim telefonum hala gelmedi haberin olsun. Hepsiburada pişmanlıktır.


  • pavlov un kedisi  (24.05.20 17:09:29) 
zamanında 2 defa aldım. o zamanlar lastik takma 50 60 lira falandı ve o halde bile çok daha karlıydı. neredeyse yarım lastik falan kara geçmiştim.

kışlıkları 60a taktırmıştım kasım aralık gibi. şimdi de olsa olsa 70 olur. mahalledeki izbe lastikçiye gidiyorum ama. öyle bol panolu ledli yerlere gidersen daha pahalı fiyatlar çekebilirler.
  • argent dawn  (24.05.20 17:12:03) 
rot ayarı falan da yaptıkları için 150 kağıdı bulabilir. ama düşündüğünüz şey mantıklı, ben direkt lastikçiye gitmiştim. lastiğin tanesi 750 lira olduğu için güzel zarar etmiştim.


  • bruges  (24.05.20 17:16:07) 
İstanbul Kartal’da sök tak 80 tl idi 3 hafta önce taktırdım.


  • kilimanjaro  (24.05.20 17:22:24) 
lastikte değişken çok üretim tarihi en önemlisi. yetkili servislerde taktırmak daha mantıklı. ölçünü belirle arayıp fiyat iste.


  • mikahakkinen  (24.05.20 17:34:19) 
taktırcağım lastikçiye gittim başka marka satıyordu, işçilik fiyatını sordum sana kargolatsam olur mu dedim

100 lira sök-tak, 50 lira da sibob aldı 2019

bayiye göre 170 lira farketmişti
  • bir soru sorcam  (24.05.20 17:43:43) 
İki araba için lastik aldım. Biri internette daha ucuzdu ordan aldım sök tak dahil 160 lira ucuza geldi. Diğeri bayide ucuzdu oradan aldım 150 lira ucuza geldi. Almak istediğin lastiği belirleyip hem internetten hem de bayilerden fiyat al.


  • Depik  (24.05.20 20:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.