[]

Operatör Değişikliği

Merhabalar, Vodafone kullanıcısıyım ancak Turkcell’e başvuru yaptım numaramı taşımak için, hattım geldi 2 gün sonra simi takıp kullanabileceğim mesajı da geldi. Vodafone’da taahhütüm bu ay bitiyor cayma bedeli 0 TL olarak görünüyor. Bu durumda operatör değişikliği için vodafone ile de konuşmam gerekir mi yoksa 2 gün sonra Turkcell SIM kartını takıp otomatik olarak geçmiş mi olacağım?




 
hattı taşımışsınız bile geçmiş olsun.


  • ozdek  (24.05.20 15:51:44) 
Yok aramanız gerekmiyor, hattınız Turkcell'e geçince iş bitiyor zaten. 1 ay kalmış cayma bedeli çıksa da çok düşük bir şey çıkar. Hayırlı olsun.


  • allahkitapwesli  (24.05.20 16:17:45) 
aramanıza gerek yok. son ay cayma bedeli cikmaz.

edit: sadece arada gecis doneminde kullandiginiz tutar kadar fatura gelecek eski operatorden. ona dikkat edin.
  • helenart  (24.05.20 17:39:11 ~ 17:39:46) 
yok bu işi yapan merkezi bir kurum var. vodafone size son ayın kullandığınız kadar faturasını çıkartacak onu ödemeyi unutmayın 23 gün kullandıysanız 23 günlük şeklinde.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.05.20 17:40:46) 
Çok teşekkürler herkese


  • staphyle  (24.05.20 17:51:54) 
Doğru tercih Vodafone ciddi sürpriz fatura çıkartan bir firma.
Turkcell'de ise asım yapmamaya dikkat etmek lazım 1 GB 24 gayme, 250 dk 24 gayme.
İki üç ay asım yapınca keşke daha yüksek tarife alsaydım diyorsun. Ben 49 liralık tarife ile başladım şimdi 109 liralık kullanıyorum.
Asım yok bitmiyor. Kesinti yok. Memnunum. Geçiş konusu ise arkadaşların dediği gibi.
  • yasasin yemek yemek  (25.05.20 13:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.