[]

twitter iban paylaşanlar

iban paylaşan dilenciden beter, şu kadar param var diye paylaşana ise söylecek küfür bulamıyorum. (büyük kısmı fake zaten) bu insanların hiç mi utanması kalmadı ya? bi tek bana mı garip geliyor bu.

(bkz: https://twitter.com/hashtag/iban?f=live )


 
neden dilenciden beter olsun? gerçekten zor durumda olup son çare olarak bunu yapmış olanlar olabilir.
geçen haberlerde üzerinde sadece 2,5 lira olan bir adam vardı.
twitter'dakilerin çoğu goygoy ama erçekten ihtiyacı olanlar olabilir. tabi onları bulmak mesele.
  • tabudeviren  (24.05.20 13:47:53 ~ 13:49:58) 
kırmızı ışıkta dilenenler için başlık açıyor musun? parası olan jest yapmak için ya da farklı amaçlar için birilerine para gönderebilir. bundan bize ne size ne...


  • kanlakarisikyagmur  (24.05.20 13:52:18) 
yapmayın. bu öyle bişey değil. yazılanlara bi bakın.


  • scudman1  (24.05.20 14:01:59) 
eksiciler falan instagram’a kiziyor ama hep diyorum instagram’da neysen onu atiyorsun. Hangi mekandaysan o, tipin neyse o, ne giydiysen o oluyor ustunde. Twitter siyasi trollerin, ilgi icin meme acanlarin, fake hikaye uyduranlarin, dilencilerin dolustugu mekan. Bu iban meselesi bayrama ozel degil, normal zamanlarda kizlar cok yapiyor bunu. iban atiyor, para bekliyor. Bir ara kizin biri iban yazmisti, 2 bin lira para toplamisti ya :d

Yazan tiplerin hepsi uni ogrencisi, bu bayrama ozel demiyorum. Hadi simdi okumuyorlar hastalik cart curt cikti, ailesinin durumu iyi olmayabilir. Herkes sansli olmuyor ama normalde de yapanlar var. girin ise calisinaq, ben unideyken barda calisiyordum. Kusmuk temizlerdim, kadin tuvaletlerinin o pis halini sabaha karsi cekmek zorunda kalirdim. Bunlar bedavadan paraya konma pesinde.

Gecen yine gormustum, bazi takip ettigim salak insanlar var, normal insan ama salak. Boyle insanlari takip etmekten keyif aliyorum :d ayakkabi almis 1200 liralik linkini atmis, ayakkabi geldikten sonra vidyosunu cekmis :d onun havasini atiyor.

Yetistirme abi ya. bize varsa gosterme ayip olur, yoksa belli etme arkandan konusurlar diye ogrettiler.
  • eazy  (24.05.20 14:07:10) 
katılıyorum. hepsi dilenci. sokakta dilenen bari yüzünü kapatıyor, sadece çevresindeki insanlar görüyor kendisini. bunlar cümle aleme utanmadan paylaşıyor.

yardıma muhtaç olan, derdini anlatanları tenzih ederim. bir çoğuna ben de yardım ediyorum elimden geldiğince.
  • kutukcu  (24.05.20 14:28:16) 
insanların yardıma ihtiyacı olur, zor duruma düşer. bunu anlarım ama yardım istemek böyle olmaz. bunu normal görmek normal değil asıl.

parası olup, yardım etmek isteyen olabilir. gayet normal. ama bunu banka hesabının görüntüsünü paylaşıp, şu kadar param var demek, takip edersen para veririm gibi aptalca bir showa dönüştürmek rezilliktir. bu normal değil. hastalıktır bu.

bir elin verdiğini diğer el görmemeli, diye bişey vardı.
  • scudman1  (24.05.20 14:33:51) 
Ben görünce üzüldüm.


  • hayirsiz  (24.05.20 14:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.