[]

Güzel kızın yanındaki çirkin kız hakkında ne düşünüyor sunuz?

Sizce bu biraz abartılmış bi klişe mi? Gerçekten güzel kıza bütün erkekleri kaptıran çirkin bir kız var mi? Sizce bu kızın derdi erkekler mi? Yoksa kızın ta kendisi mi?




 
güzel kızın yanındaki kız çirkin değil. güzel kız çok güzel sadece. hehe. her zaman daha güzel birileri vardır. kaptırma gibi bir durum oluyorsa takıldığı erkekler boş insanlardır.


  • bohr atom modeli  (24.05.20 12:46:15) 
oyun teorisine gore birileriyle birlikte olma konusunda guzel kizdan daha sanslidir :)


  • in vino veritas  (24.05.20 12:51:49) 
Mutual bir iliski. Guzel de cirkin de kendine iyi geldigi icin birbiriyle arkadaslik yapiyor.

Bu tip basit oyunlar liseden sonra bitiyor.
  • buf-e kür  (24.05.20 15:18:33) 
Herkesin bir alıcısı oluyor. Eminim çirkin kız da güzel kız kadar mesaj alıyordur. Ama reelde güzel kız kadar şansı olmayabilir. Lisede çirkin olmayan ortalama bir arkadaşım vardı. Kız kiminle tanışsa tanıştığı kişi bana asılıyordu. En sonunda küsmüştük. Ama o zaman millet bu kadar aç değildi. Şimdi herkes istediğini alabiliyor.


  • ruhen hastayim ben  (24.05.20 15:41:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.