[]

#31# servisi neden iptal edilmedi

Çok saçma uygulama. Biri bir başkasını numarası görünmeden arıyor.
Görünmeyen no dan aranmaya teli kapatma parametresi var ama çok cahil olup bilmeyen çok insan vardır. Biri birini arayacak küfredecek küfrü yiyen küfür edeni geri arayıp küfür edemeyecek. Bu saçma uygulama neden hala var neden biri dava açıp bu uygulamayı iptal ettirmiyor. Bu uygulama neden çıktı niye ihtiyaç oldu mantığı ne bilen varsa beri gelsin.



 
sene 1996-1998 daha cep telefonu yeni gelmiş. evleri iş yerlerini hala arıyoruz tabi o zamanlar sabit telefon denen şey son demlerini yaşıyor.
işte bu tip nolara kendi numaranı göstermemek için çok faydalıydı.

sonra cepten cebe de gizli no ile aranabildiğini keşfettik. tabi bak sene 1997 diyorum belki 96 ya da 95 de olabilir. zaten sokaktaki 100 insandan 5'inde falan telefon var yok. telefon çalıyor özel numara diyor ve açıyoruz!

sevince bak telefon çaldı diye.

bir de o yıllarda görüşme çok pahalı olduğundan kim ararsa arasın nasıl olsa ona yazıyor modundaydık.

ama sene olmuş 2020 ben gizli numaradan gelen çağrıları bir görmüyorum, iki görsem de açmıyorum. kimsenin de açacak kadar akılsız olduğunu düşünmüyorum.
  • ozdek  (24.05.20 02:29:51 ~ 02:30:12) 
Nesi saçma ? Açma.


  • fezagezgini  (24.05.20 04:08:24) 
Düşün hala açanlar var


  • bundanboyle  (24.05.20 06:21:40) 
örnegin bazi kadinlar, tesisatci numarami niye bilsin diyerek, az da olsa kullaniyor. yani bir ihtiyaca binaen var. aman canim tesisatci gorse ne olacak konusuna ise girme, insanlar kendini guvende hissetmek isteyebilir, buna karisamayiz.


  • pofudukayi  (24.05.20 08:42:50) 
niye davalık konu olsun ya... bir kereliğine bişi sormak için aradığım yer bilmeyiversin numaramı. istiyosa da aramaya kapatsın.


  • rayde  (24.05.20 10:16:35) 
evet alakasiz birini bir kereligine arayacaksam ben de kullaniyorum. bu ulkede kadin olmak boyle bir sey cunku.


  • in vino veritas  (24.05.20 11:08:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.