[]

Programın İsmi Ne Olsun?

Bir kanalda yayınlanma ihtimali olan programın ismi için yaratıcı sözlük ve duyuru kullanıcılarına danışmak istedim.
Program kısaca şöyle:
4 turdan oluşacak;
Başlangıçta kolay başlayıp 2 resim gösterilecek ve bunlardan bir kelime oluşturmaya çalışacak yarışmacılar. Mesela en basitinden, bir kutu ve bir zarf resmi var ve "posta kutusu" kelimesini tahmin ediyor yarışmacılar. Sonraki turlarda biri alakasız 3 resim oluyor,bunların ikisinden bir kelime tahmin ediliyo. Finalde 10-20 resim arasından ipucu verilerek eşleştirme yapılıyor filan. Formatın yabancı ismi "Pics Mics". Yerli versiyonunun ismi neler olabilir?

Aslında şu linkten de daha ayrıntılı fikir edinilebilir.

www.ohmtv.com

 
Resim mesim.

şarksıı da şöyle "Resim mesim, ne olduğun tahmin edin?"

not: telif hakkımı isterim :))
  • lupelius  (02.05.10 18:31:42) 
Evet ilk akla gelen o oluyor ve bunu da söyleyeceğinizi biliyordum, telif hakkı meselesini :)
Hımm telif hakkı konusunda bir şeyler düşünürüz :)

  • pokepoke  (02.05.10 21:04:00) 
Cevabı uzaklarda aramıyorum veee;

'2 Resim 1 Cisim' diyorum

:))
  • neslish  (02.05.10 23:43:51) 
Bu güzelmiş, kanala sunacağım isimlerin arasına ekliyorum. Aslında içersinde resim kelimesi geçen isimler dışında serbest çığrışım yaptıracak bir şeyler bulunsa süper olur gibi ama bu da iyi gibi yahu bilemedim :))


  • pokepoke  (03.05.10 12:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.