[]

Mama yemeyen ıssız yerdeki köpeklere ne verelim?

Eşimin çalıştığı kurum şehrin dışında nerdeyse ıssızda. 3 sokak köpeği binayı ev bellemişler aylar önce. Eşim başlarda salam makarna vs. derken baya uğraştı ama hergün çift vasıta ile işe giderken 3 köpeğe kiloyla yemek götürme işine yetişemedi. (Yeni bebeğimiz de oldu) Temizmama. dan söylediğimiz 15 kiloluk mamaları yemediler. (Ekonomik olarak yetişemiyoruz daha üstlere)

Eşim bir kaç defa para topladı iyi mama için ama pek yanaşmıyor insanlar. Zaten 5 kişi çalışıyor binada. Belediyeyi aradı. Ayda 1 kez 1 kap mama bırakıp gittiler.

3 adet iri sokak köpeğini nasıl doyuracağız? Aç olsalar her türlü yerler diyor insanlar ama yemiyorlar ucuz mamayı. Eşim çok üzülüyor. Ne yapalım, köpekler aç. Biz kedi bilen insanlarız, 3 iri aç sokak köpeği nasıl doyurulur?

 
yani kuru mamayı, tavuk suyuna makarnalı falan bir karışıma katabilirsiniz ama zaten kiloyla makarna götürmeye yetişememişler.

aynı fiyat aralığında başka mamalara bakın, elbet yerler.
köpekler pek mama seçmez normalde çünkü ama kötü olmuş.
aldıklarınızı da sokaktan geçerken belli aralıklarla kaldırımlara falan dökün, elbet bir sokak köpeği yer.

mamayı o anda değil, sonra da yemediklerinden emin misiniz peki?
yani bazen sevdikleri insanı görünce mamayla ilgilenmeyebiliyorlar çünkü.
  • blatta hiberna  (23.05.20 19:59:18 ~ 19:59:57) 
www.gittigidiyor.com
Şunun fiyatı uygun köpekler genelde yiyor bence bir deneseniz olur. Yada tavuk ciğeri haşlayıp makarna ile filan karıştırıp verin diyecem ama onuda taşıması vs zor işte.

  • Topalordek  (23.05.20 20:00:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.