[]

sokak kedilerini mamalamaca

şu karantina dönemlerinde yemeklerden kalanları sokakta gezinen kedilere vermeye başladım. 2-3 tane kedisi var mahallemizin. öyle olduğundan dolayı her kendimi gösterdiğimde "aha bir şey verecek galiba" beklentisiyle önüme gelip dikilmeye başladılar. elimde bir şey olmayınca verecek kendimi kötü hissediyorum. öncesinde ne güzel seviyeli bir ilişkimiz vardı hepsiyle.


şimdi sormak istediğim soru şu:

kedi maması diye satılan ne alsam yerler mi bunlar? hani çok masraflı olmasın ama yemedikleri bir şeye de boşa para vermeyeyim kafasındayım. ıslak mamalardan alıp şapır şupur beslenmelerini izlemek keyifli olabilirdi ama büyük bir bütçe gerekiyor ona. daha uygun fiyatlı olan kuru mamalardan bahsediyorum ben.


nedir bu işin oluru? herhangi bir şey al geç aç bu hayvanlar yerler mi oluyor bu tip durumlarda? tavsiye edebileceğiniz geniş bir kedi skalası olan mama vs. var mıdır? bu tip şeylerin uygun ve kaliteli satıldığı bir internet sitesi vs. de olur. değilse hepsiburada vb. sitelerden sipariş vereceğim.


hadi bakalım catpersonlar. bi el atıverin hayrına.

 
uygun fiyatlı kuru mama olarak genelde micho veriliyor sokak kedilerine.
temizmama.com'dan üreticisinden alabilirsiniz.
aroması zengin olduğundan her kedi sever bunu.

kediler köpekler gibi değil, bazen aç bile olsalar istemedikleri şeyi yemeyebiliyorlar.
  • blatta hiberna  (23.05.20 19:14:49) 
marketlerdeki ucuz mamaları kesinlikle yemiyorlar. evet micho ve mito yu yerler. bunlardan daha ucuz olan enjoy var, genelde tüm kedilerin yediği başlangıç maması enjoy dur. internetten 15 kg enjoy mamayı 100 tl civarlarında alabilirsiniz. bir başka seçenek de yakınlardaki bir pet shopa gidip sokak kedileri için mama alacağım diyin. onlar da mito, micho ve enjoy un kiloluk hale getirilmiş açık mamaları olur, ayrıca bunları karıştırarak da mama satıyorlar. 1kg mamayı 10-15 tl ye alıp acil ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.


  • surprise  (23.05.20 23:46:29 ~ 23:47:41) 
Econature yavru kedi maması yiyolar bizim burdakiler diğerlerini yemiyorlar. nerdeyse hepsi denendi hatta alıp alıp döküyorlar ziyan ediyolar yenmiyor


  • yeliz adeley  (24.05.20 00:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.