[]

safety razor türkiyede nereden alayım ?

daha önce bir tane aldım. 2016 yılında amazondan

www.amazon.com

2019 yılında bir seyahatımde malesef çaldırdım. şimdi tekrar almak istiyorum. aynısı olmasa da olur tavsiyelere açığım.

zamanında baya araştırıp almıştım tr de bunları adil bir fiyata satan güvenilir bir yer var mı önerebilir misiniz ?

 
  • ganosh  (23.05.20 16:29:33) 
  • late viper  (23.05.20 16:45:29) 
Nasıl bir şey istediğinize göre değişir. Agresif mi istiyorsunuz? Yoksa konfor mu ön planda olmalı? Sık tıraş olur musunuz olmaz mısınız? Sorunun cevabı bunlara göre değişecektir.

Edward jagger d89 bu iş için en iyi tavsiyedir. Konforludur, korunaklıdır, orta seviyeli keskinliği vardır. Bu ürünü alıp da üzülen ve memnun kalmayan duymadım hiç. Razorus.com’dan tedarik edebilirsiniz. Ancak bu ürün kalın ve uzun süredir kesilmeyen sakal da zorlanır. O yüzden günlük ya da 2-3 günlük sakal da iyidir.

Eğer diyorsanız agresif gönder bana, deneyimim var, mühle r41 deneyebilirsiniz. Oldukça agresif bir makine olduğundan uzun sakalı da temizleyebilirsiniz. Dikkatli olduğunuz taktirde günlük tıraş da olabilirsiniz. Ancak günlük tıraş da cildi yorduğunu söyleyenler var. Kendi cildinize ve tıraş sıklığınıza göre karar verin.

Ben hem günlük olurum, hem uzun sakal keserim, hem agresif istiyorum hem az agresif o zaman size merkur progress ya da razorock 6c önerebilirim. Bu aletler farklı agresiflik ve keskinlik seviyelerine sahip ve tıraşınıza göre başlığını değiştirebiliyorsunuz. O yüzden istediğiniz seviyede kullanabilirsiniz. Kullanışlı ve kaliteli aletler olduklarını düşünüyorum.

Trde bu konunun pirleri geltir.com ve tiraskeyfim adlı blog sitesidir. Buralardan araştırma yapıp istediğinize karar verebilirsiniz.

Alışveriş sitesi olarak da ganosh nickli yazarın belirttiği siteler trde bu iş için en iyilerdir. Razorus.comdan çok kez alışveriş yaptım, adamlar müşteri hizmetleri denen kavramın somutlaşmış hali neredeyse, kendilerine mesaj atıp alet tavsiyesi de alabilirsiniz. Bir de mühle türkiye var, oraya da bakabilirsiniz.

Tıraş keyfiniz daim olsun :)
  • kojonotsuki  (23.05.20 19:14:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.