[]

direnç banları dambıldan daha mı iyi?

dambıl belirli kasları çalıştırıyo bantsa biçok bölgeyi
www.livestrong.com
burda farkı yok gibi bişi demiş.
burda da övmüş bayağı
www.youtube.com

kullanan var mı bant?

 
Bant nasıl birçok bölgeyi çalıştırabiliyor ki, yani bandın yapıp da dumbbell'ın yapamadığı ne var? Ya da şöyle söyleyeyim; şimdi sen bana 30 kiloluk tek bir dumbbell ver ben bu 30 kiloluk dumbbell'a bacak için squat yaparım sırtım için deadlift yaparım omzum için shoulder press yaparım kollarım için curl/pushdown yaparım sırtıma koyarım core bölgesi için plank yapar ayaklarımın arasına alır leg raise yaparım, bununla birlikte şimdi burada saymaya üşendiğim en az 20 farklı kombinasyon uygularım bir tane dumbbell'la, yani bütün vücudumu çalıştırırım. Bu durumda dumbbell nasıl belirli bir bölgeyi çalıştırıyor da bunların üçte birini yapamayacağın bant birçok bölgeyi çalıştırıyor ben anlayamadım açıkçası. Ha rehab. amaçlı kullanacaksan o iyi tabii ama diğer türlü ancak yoklukta iş görür, dumbbell'ın ya da başka bi serbest ağırlığın yanına yaklaşamaz.


  • angelus  (23.05.20 15:44:43) 
Bant ile dumbell farkı yok diyen kisinin bant fabrikası falan olabilir. Yoksa akla mantiga uygun bir laf degil.
Banti sadece antrenman öncesi isinmada kullaniyorum, ozellikle omuz bolgesi icin. Onun dışında alakam yok.

  • logisticsmanager  (23.05.20 16:54:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.