[]

Kedi Taşıma Çantası (Sırt ya da Bisiklet)

Kedimi bisikletle veterinere getirip götürmek için sırt veya bisiklet çantası alacağım. Astronot çantaların sorunumu çözeceğini düşünüyorum ama sizlere de sormak istedim. Neler önerirsiniz?

Benim bulduğum şöyle bir şey: www.trendyol.com

Yeterince kapalı (tırsak kediler için artı), baloncuk bölümü de delikli bir yüzeyle kapanabiliyor (kediyi de çantaya bu delikten koymayı planlıyorum), kedinin tırmalayıp yırtabileceği pek bir yeri yok (ürünün genel anlamda kalitesini bilmiyorum ama)

Teşekkürler.

Mesafe: Aralıksız 2,1 km (git-gel 4,2 km)

Kedi: Yaklaşık 7 kg, hadi 7,5 kg diyelim. Aşırı korkak, diğer çantaların içine girdiğinde de belirli bir süre sağı solu tırmalayıp çıkmaya çalışan cinsten.

 
Çantanın maksimum kapasitesi 8 kiloymuş, yani ucu ucuna denk geliyor senin kedinin ağırlığıyla, bisikletle götüreceksen bence hiç konforlu bir yolculuk olmaz kedi için, 4-5 kiloluk normal kediler için daha uygun gibi bu.


  • angelus  (23.05.20 13:03:36) 
Daha büyük çantalar da bakındım ancak, bulabildiklerimde file kullanımı çok fazla.
Örneğin: www.trendyol.com

  • kusmakla kusamamak arasindaki ince cizgi  (23.05.20 13:20:06) 
Bu ikincisi daha iyi gibi bence filesi sorun olmaz zaten tırsıp çökecek içeriye, bir de senin kedi büyük ilkinde çok sıkışır rahat edemez, ikincisi bu anlamda daha iyi. Yani otomobille taksiyle falan gidecek olsan ilki belki iş görür de bisikletle gideceksen hayvan için çok travmatik olur.


  • angelus  (23.05.20 13:27:49) 
bu ikinci attığın çantadan var bende. dört kiloluk kedim ucu ucuna sığıyor diyebilirim, yedi kiloluk bir kedi bunun içinde asla rahat edemez. bu tarz taşıma çantaları için ağır bir kedin var, yani ağırlığı sorun değil de hacmen de büyüktür neticede.

aliexpress'ten almıştım ben çantayı. eğer biraz daha para harcayabilirim dersen bu astronotların daha genişleri var orada, onlara bakabilirsin. benim kedi ağır değil ama hanımefendi norveçli olduğu için cins olarak iri, bu çantalarda rahat edemez diye vakti zamanında çok araştırmıştım, oradan biliyorum.

edit: wishlist'e kaydetmişim bahsettiğim büyüklerden bir tanesini, buyur: www.aliexpress.com
  • knight of cydonia  (24.05.20 03:28:24 ~ 03:31:15) 
"Mama Vadisi" isimli satıcıdan, ikinci cevapta gönderdiğim çantayı satın aldım. Şöyle söyleyeyim, çantada değil herhangi bir hayvan, bitki bile taşınmaz. Bez torbaya iki adet sap dikmişler, önüne de delik açmışlar sadece. Çantanın mukavemet sağlayacak herhangi bir yapısı yok. Ben altına 3 kat mukavvadan altlık yaptım, bir umut, bu sefer de çanta biraz daha estetik bir şekilde eğilip büküldü sadece.

Ayrıca çantanın ölçüleri yanlış. Alt kısım 250x250 ölçülerinde kare, üst kısıma doğru genişliyor (genişleyen kısımlarında verdikleri ölçü tutuyor mu bilmiyorum. Zaten tutsa ne olur.) Altta fotoğrafları var, içinde kedim varken çekmedim. Gerek bile duymadım açıkçası.

Filesine ise söyleyecek hiçbir şeyim yok. Siz benim yerime herhangi bir küfür uyduruverin.

Not: Fotoğrafları kargodan gelir gelmez çektim. Çantadaki izler benim için sıradan şeyler artık, takılmayın. Geçin.

ibb.co
ibb.co
ibb.co
  • kusmakla kusamamak arasindaki ince cizgi  (12.06.20 22:37:51 ~ 22:42:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.