[]

çileklerdeki tatsızlık

2 haftadır pazardan çilek alıyorum ama hiçbiri şekerli değildi hatta acıya benziyordu tadı. şeftaliler de ufacık ve sert. kayısı da küçük ve yeşilli, tatsız. sadece düzgün kavun ve karpuz yiyebildim 2-3 haftadır. bizim burada mı bir sorun var acaba kötü mallar mı geliyor?




 
Valla ben de normalde iyi cilek yiyememekten yakinirdim ama gecen pazardan aldigim cilekler cok iyiydi tatli tatli ki oyle buram burak kokan cilekler de degildi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.05.20 04:02:05) 
cunku yediginiz cilekler sera cilegidir. bayramdan sonraki hafta normal bahce cilekleri piyasaya surulmeye baslanir.


  • maresalx  (23.05.20 08:47:45) 
Gecen yil eylül ayında gittigim bursada pazardan çok tatlı bir cilek almıştım

Bu sene şubat ve mart aylarında kilosu 15 liraya manavdan hayatımda yediğim en iyi çilekleri yedim. Ici dolu dolu bal gibi eve getirince tüm ev çilek kokuyordu

Sonra bir daha gelmedi o çileklerden. Bu ay 3 kere çilek aldim ne koku vardi ne tat
  • intern in the house  (23.05.20 11:14:59) 
türkiye'nin çilek üretim merkezi aydın sultanhisardır. hepsi sera çileği ve sürekli büyümeleri için ilaçlanıyorlar. çilek yemenizi önermem. ben bu bölgede yaşamama rağmen çilek tüketmem. çilek gözenekli bir meyve ve ilacı direk içine absorbe ediyor. normalde ilaçlanmayan çilekler daha küçük olur ve fazla dayanmaz, bulmak zordur.


  • mikahakkinen  (23.05.20 11:53:30) 
Valla bu sene ne çilegi, ne erigi, ne kayisiyi, ne de malta eriğini ağız tadıyla yiyebildik. Hem markette bulmak çok zordu hem de olanlar aşırı tatsiz ve kötüydü. Fiyatlara girmiyorum bile, o fiyata o kadar tatsız meyveler alınca insan üzülüyor. Pazarı bilmiyorum; nerden baksanız 2 senedir hiç gitmedim.

Dün şeftali aldim diğer meyvelerden umudu kesince; o da tatsız tutsuz bir şey çıktı. Benim gibi meyve canavarını (hele ki cilege karşı apayrı bir sevgim vardir ) üzen bir durum bu.
  • fraise  (23.05.20 12:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.