[]

Lambo aventador vs BMW m5

İkisine de yetiyor paranız ama performans o kadar da aradaki fiyat kadar farklı değil. Hangisini neden alirdiniz?




 
Hayal kurmak da parayla mı gardaş? Soruya öyle bakın


  • lion de la Turquie  (23.05.20 00:10:17) 
:D hayalini kurmadan önce sahibinden'e girip fiyatlarına baktım afasdad

türkiye yollarında aventador gibi alçak bir arabayı süremem. ayrıca 2 kişilik. her yerde de sırıtıyor, ben burdayım der. o yüzden istemezdim.
bmw alırım, daha samimi ve bana daha kullanışlı geliyor.

ama başka seçenek olursa, bu ikisini de unutur rs6 alırım. o ne öyle ya. şaka arabası gibi. aile taşıyan ejderha. ve daha seksi
  • MtKrt  (23.05.20 00:14:03) 
tabii ki aventador'u alırdım.

bütün apaçiler bmw kullanıyor.
  • hem şişko hem deli  (23.05.20 00:17:46 ~ 00:17:56) 
aventador ve m5 aynı klasmanda mı? bu ikisi arasında elbet aventador seçerdim. bmw neymiş :)


  • scudman1  (23.05.20 00:24:21) 
Arabalardan gram anlamam. Bu arabaları söyleyince de gözümde bi şey canlanmadı. Fiyatları ne kadar onu da bilmiyorum.

Çok pahalı olduklarını düşünürsek araba gibi çok keyif almadığım bi objeye bu kadar para ayırmaz, toyota moyota bi şeyler alır, kalan parayla bol bol gezerdim (arabayla ya da uçak vs ile).

Ha illa bu ikisi diyosan, Lamborghini ismi, logosu(logolardan anlarım bi tek arabalarla ilgili) ve italyan olması ile bi tık daha çekse de o kadar lüks görünen araba kullanışlı gelmez bana. Bmw keko meko ama onu alırım.
  • nundu  (23.05.20 00:28:54) 
m5 i alıp bincek bi apaçi görmedim ben ya hadi m3e dersin de. yani bakış açına bağlı lambo biniyorsan istanbulda 1 2 cadde ankarada 1 2 cadde de gezersin. ama m5te türkiye yollarının kralı olursun. ikiside güzel yakar. soru çok zor ancak klasman farkı var. m5 4500 motor lambo 6000 motor. m8 çıkmış belki onla karşılaştırılır. lambo 10 trilyon m5in 0 fiyatı yok


  • mikahakkinen  (23.05.20 00:35:26) 
duyurunun asilzadeleri yine es geçmemiş :) boş yorumlar yapılmış yok apaçiler yok kekolar falan. şaşırtmadı. aventadoru zaten asiller kullanıyor evet aynen. ne kadar ayak takımı, futbolcu var alayı lamboya biniyor :)

ben f90 m5 alırdım çünkü hali hazırda performansıyla supercar klasmanındaki araçlara bile kafa tutabilecek güce sahip. kullanışlılık bakımından da iyi. araca birşey olsa ustasını bulmak daha kolay. ayrıca sürüş bakımından daha eğlenceli olduğuna da inanıyorum. 4 çeker ve arkadan itiş olarak aracı ayarlamana izin veriyor. aventador bildiğim kadarıyla sürekli 4 çekiş.

arabadan gerçekten anlayan ve zevki olan bmw m5'i seçer.
  • false pretension  (23.05.20 00:55:01 ~ 00:58:05) 
tesla alırdım
lambonun eline vermekte
youtu.be
  • rentts  (23.05.20 01:21:11) 
aventadoru 5. arabam olarak alırdım alcaksam, her yere gidemezsin, şehirler arası gidemezsin, kalabalık yerlere gidemezsin anca gösteril için. m5le köye bile çıkarsın.


  • jelly bear  (23.05.20 02:23:51) 
ya allahını seversen tesla nası lamboya in elin verir ya? araba 200 den sonra yola nası tutunur o önemli olan o. kalkışta verebilir hafiftir ancak araç 200 ü geçtimi yanına yanaşamaz lambonun. ergen gibi youtubeden video açıp a bu şunu geçmiş demek komik. getir izmir aydın otobanına 200 üstü kapışsınlar kim yolda kalıyor kim yola tutunuyor görelim. c180le golfü kaldıralım. kalkışta golf uçar ama 180 den sonra mercedes yola otururken golfe sağa çekersin. lamboyu yaparken adam aerodinamiye bakıyor. neden araba yere yakın?


  • mikahakkinen  (23.05.20 10:21:05) 
benim super araba testi yapan ve egitimi veren bi tanidik var. lamborghini, ferrari, porsche, bentley, aston martin gibi arabalara rutin olarak biniyor. ben kendisine sordum hangisinin favori oldugunu. kesinlikle ferrari dedi. lamborghini cok guzel araba, hizli gidiyor falan ama icinde iyi hissettirmiyor, cok alcak ve gereksiz guclu dedi. ferrari bindigin zaman her detayiyla mukemmel hissiyat veriyor, hiz ve konfor konusunda eksik birakmiyor dedi. bana da mantikli geldi.

ha ben milyarder olsam yine de gt86'dan daha pahali bi arabaya binmezdim muhtelemen ama imkan varsa ferrari deneyin derim.
  • icim urperiyor  (23.05.20 12:55:05) 
tesla nın neden hızlı olduğunu önce bi araştırın sonra cevap verin.
boş yapmayın.

  • rentts  (24.05.20 21:23:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.