[]

Bu köy neden bu kadar düzenli duruyor?

Askeriye gibi sürekli otlar biçilip duruyor mu? Özellikle çimlendirilmiş peyzaj çalışmasıyla bu hale getirilmiş gibi, aslında hiç doğal durmuyor. Karşı dağlardaki çim alanlar bile biçilmiş gibi duruyor. Böyle yerler görünce aklıma direkt zengn evlerin bahçelerine yapılmış peyzajlar geliyor.
Yoksa görüntü kalitesizliğinden ben mi abartıyorum?
mobile.twitter.com


 
Karadeniz bölgemizde de vardır öyle alanlar. Yabani çimde biçme olayı yok. Hayvanların otlamaları yetiyor.


  • Mirket  (22.05.20 20:03:55) 
yabani çimde biçme diye bir olay var, o otlar kesilip hayvanlara veriliyor. herkes serbest hayvancılık yapmıyor artık, yine de hayvanlara verilecek otların kesilmesi lazım.


  • Bruce  (22.05.20 20:19:01) 
Uzaktan bizim köydü de öyle görünüyor tamamen bakış açısı uzaklığı ya da.


  • yeliz adeley  (22.05.20 21:17:04) 
Uzaktan bizim köy evinin bahçesi de hazır çim gibi duruyor ama yakına gittiğinde oturamıyorsun bile çimlere


  • cilekli krep  (22.05.20 23:29:05) 
Çöp yok. Rastgele toprağı eşelenip bırakılmış çıplak alanlar yok. Çimenlerden önce benim dikkatimi bu çekiyor :)


  • wish i could find a way to disappear  (23.05.20 01:31:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.