[]

Kurdeşen uzmanları

Selamlar,

Dün sabah markete gitmek için evden çıktım. Hava serin ve güzeldi.
Her zaman yürüdüğüm parkta 1 saat git gel yürüdüm. Kimsecikler yoktu. Maskem takılıydı. Bu parkta 5 seneden beri her daim yürüyüş yaparım.
Marketten sonra eve geldim, ellerimi yıkarken kızarıklık gördüm ellerimde.
Sonra bütün vucutta kabarık kırmızılıklar çıkmıştı. Ilık bir duşa girdim. Eve çok yakın olan aile hekimine gittim. Uzaktan baktı, kurdeşen olmuşsun dedi.
Eve geldiğinde kızarıklıklar yoktu. Bugün ayaklarımin bir iii noktasında hafif kaşıntı var.

Farklı bir sey ne iftarda yedim , ne sahurda , sabah oruçlu idim. Farkli bir şeye dokunmadım. Park ağaçlıklı bir iki tane var , bir tanesi bayağı beyaz beyaz pamukcuk dökmüştü yolun ustune. Ama benim pyle mevsimsel allerjilerim yoktu. Terlemedim , farkli bir giysi giymedim, deterjan ayni.

Şimdi ben bu kurdeşen niye döktüm. Bu döküldü ve geçip gitti mi.

Ilaclari kullanayim mi?

 
geçmiş olsun, yakın zamanda bende yaşadım. gün içi ufak kaşıntı ardından gece yatma zamanı yatağa girince uyutmayan kaşıntıya dönüştü, uykudan uyanıyordum. sabun,duş jeli, çarşaf kaynatma şu bu denemediğim yöntem kalmadı. hastahaneye gittim, hatta üniversiteye gittim çözüm olmadı. bir ilaç verdiler, adını hatırlamıyorum,zaten herkese veriyorlarmış. sersemlik- uyku-şişmanlama yapıyor . hiç kullanmadım. psikolojikti sanırım benimki iki üç aydır yok,geçti . bu tip kurdeşen-kaşıntı işlerinin %60 gibi bir oranı psikolojik demişlerdi bana . ilaç,tedavi falan da yok . varsa sıkıntınız derdiniz takmamaya çalışın, yoga falan filan deneyin. çok nalet birşey bu kaşıntı,canımdan bezdirdi beni. gece 3-4 saat anca uyuyabiliyordum.


  • x571  (22.05.20 15:57:09) 
Stresten ve yoğun kaygıdan olabilir kurdeşen.


  • kendi kendine yasayan yavrucak  (22.05.20 17:36:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.