[]

Outlook 2010 Görünen İsmi Değiştirmek

Outlook 2010 kullanıyorum, şirket maili. Herkesin adı yazıyor gönderdiği maillerde benimkinde birimimin adı yazıyor (Customer Service & Logistics). Hesap ayarlarına giriyorum, orada birimin adı değil kendi adım yazıyor. Başka nereden nasıl olur bilemedim.

Not: Mail hesabı İsviçre'den açıldı. Ama mesela muhasebecinin mail hesabı da oradan açıldı ama ondan mail geldiğinde adamın kendi adı yazıyor.

Çok ezik hissediyorum, yardım edin. :(

 
Şirket hesabıysa adminin onu değiştirmesi lazım.

Ama imza vs tanımlayabilirsiniz en azından kim olduğunuz belli olur.
  • ozdek  (22.05.20 14:01:57) 
@ozdek,

şirket hesabı, imzam da yurt dışından hazırlanıp gönderildi ama orada adım soyadım yazıyor, zaten mail hesabım da "ad.soyad@firmaismi.com" şeklinde. bu aralar işler biraz kesat da, ben de buna takıldım yine. düzeltilebiliyorsa düzelteyim dediydim... :/
  • rahip janick  (22.05.20 14:21:11) 
office365 ise webden giriş yapıyorsunuz. orada hesap ayarları var.
orada isim değiştirme açıksa değiştirilir. fotoğraf falan yükleme bölümü de orada.

Bizim şirket manyak mesela sadece foto eklemeye izin verdiler o da pandemiden sonra. daha öncesinde fotoyu de şirket yüklüyordu.
  • ozdek  (22.05.20 14:44:01) 
@ozdek, yok ya, olmadı oradan da. girdim, sağ üstte isim olarak customer service and logistics yazıyor. hesap ayarlarına girdim, resim yükleyebiliyorum ama isim değiştiremiyorum, yassssahlamışlar. ha bu arada isim değiştiremiyorum ama hesap ayarlarında hep benim adım soyadım yazıyordu, değiştirebiliyor olsam da bir anlam ifade etmeyecekti yani. resmen onulmaz dertlere gark olmuşum.

sizin şirkete de saygılarımı sunuyorum. teşekkürler yardımın için.
  • rahip janick  (22.05.20 17:42:16) 
Maili açan düzeltir onu. IT veya İK ile görüşsen hallederler çabucak


  • argent dawn  (22.05.20 17:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.