[]

geri dönüşü var mı?

çok sevdim, 4 aydır tanışıyorduk ve 2 aydır harikaydık. 3 gün önce geçmişinden eski sevgilileriyle 2-3 anısını paylaştı özlemle, gülerek. ben de üzüldüm, tepki göstermedim ama üzüldüğümü belli ettim hepsinde. kızmıştım da. ben erkek tarafıyım.

3 gündür çok kötü hissediyormuş, bana söylemeden önce artık ölçüp tartma ihtiyacı hissediyormuş. ona iyi hissettirmiyormuşum, suçlu hissetmesine sebep olmuşum o tavırlarım yüzünden. kalp çarpıntısı başlamış. kendisini anlamıyormuşum. ben de üzgündüm ama biraz düşünüp unutacağım şeylerdi bunlar, geçerdi. nasıl hissedeceğini düşünemedim.

birlikte olmak istemiyorum dedi bugün ve bitirdi. konuştuk ama kararından kolay kolay vazgeçebilen biri değil. çok kararlıydı.

bitti mi şimdi?

 
2 ay genel ilişki süreniz mi? öyle olduğunu düşünerek cevap veriyorum. benim 3 yıllık çok güzel giden bir ilişkim olmuştu, ayrılık sonrası unutmam epey zaman aldı. 2-3 aylık da çok güzel bir ilişkim oldu ama unutmam çok kolay oldu. bence yüksek ihtimalle bitti, devam etse bile bitecek gibi duruyor.


  • stationary traveller  (21.05.20 22:23:06) 
bitti. ayrılma bahanelerinin hepsi yalan. sadece ayrılmak istemiş. ya daha iyisini bulmuştur ya da eskilerine dönecektir. zaten eski sevgiililerini özlemle anlatıyorsa sana saygısı kalmamıştır. bırak gitsin, kesinlikle iletişim kurmaya çalışma.


  • Pertev nail  (21.05.20 22:32:38) 
oouv hocam bu nedir. yeri gelince herkes ölçüp tartacak elbet. söylenilecek şey var söylenilmeyecek şey var. sizin unutmanızdan çok onun unutturması gerekiyordu. zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan bir birey gördüm sizin karşınızda.

o size iyi hissettirmemiş ? nasıl size "iyi hissettirmiyorsun" diye biliyor ?

bitti hocam. belki de sizi süründürmek istiyor bilemeyiz. tekrar olsa bile, fedakarlık yapan, bir şeylerden ödün veren taraf siz olacaksınız.

tepkilerinizi belli ettiğiniz iyi olmuş.
  • fezagezgini  (21.05.20 22:36:16) 
ohoooo çoktan bitmiş de senin yeni haberin olmuş aslında. demek ki ufak belirtileri gözden kaçırmışsın tecrübe olur.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.05.20 22:36:24) 
Ben anlamadım niye sen onu kararından vazgeçirmeye çalışıyorsun? Belli ki aklı hâlâ eskilerinde. Siktir git deyip hayatına devam et. Ucuz yırtmışsın.


  • finveben  (21.05.20 22:43:48) 
Arama, o seni arayıp devam edelim mi derse de devam etmemeni tavsiye ederim.


  • efx  (21.05.20 23:15:19) 
özlemle eski sevgilisini konuşuyorsa yol ver hocam, ilgi meraklısı insanları sevmem, en değerli varlık sensin, bunu bil, 3-4 ay ciddi bir bir ilişki için yeterli değil zaten. ileride yaşayacağın çoğu kötü anının setini çekiyorsun şu an. hatta yapacağın en iyi hamle birini bulmak olmalı. Güçlü olmak, ayakta kalmak gerekli, hayatta hayatında biri olsa da olmasa sa tek tabancasın, bunu unutma! kimse seni senin kadar anlamayacak ve için kan ağladığında senin yanında olmayacak! kazık yeme ihtimalini göze almaktansa varsın kazık atan ol en fazla kulağın çınlar...


  • bugisme  (21.05.20 23:32:48) 
Önüne bak hafız. Dönse bile olmaz. Bazen olmuyor.


  • guitarissimo  (21.05.20 23:43:16) 
Ararsan, mesaj neyin atarsan kesinlikle biter. Sakın.


  • baal  (22.05.20 01:02:48) 
Bitmiş ama başka şeylerde varmış bahane olmuş yoluna bak


  • basond  (22.05.20 05:16:58) 
(bkz: alfa dul)

sen zaten birlikte olduğunu sanmışsın. kendi haline bırak, uzaklaş.
  • tabudeviren  (22.05.20 14:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.