[]

laptop çok ısınıyor

laptop'ın içini açtım, fanlar gayet temiz ama harddiskin olduğu yer laptop bi 10 dakikalığına çalışsa bile ısınıyor. dandik bir soğutucu fan koydum altına ama yetmiyor. napmalı? yeni bi soğutucu alsam işe yarar mı? vakumlu soğutucular iyi mi?

teşekkürler


 
laptop kullandığım dönem üstüne buz torbası bile koymuşluğum var.. vakumlu soğutucu dahil her şeyi denedim.. pek bir etkisi yok.. kullandığınız modelin soğutma tasarımıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.. en azından benim yaşadığım sorun bu yüzdendi.. 2 usb girişli 5 veya daha fazla fanlı notebook altı soğutucular var.. watt'ı, amper'i yüksek 2 usb çıkışlı telefon adaptörü alıp tam güçte çalıştırdığım oldu.. soğutma anlamında en performans aldığım yöntem bu sanırım..

birde notebook içini açabiliyorsanız ısıyı daha fazla ileten macun kullanmak etkili olabilir.. yine iletken padler falan çıktı.. ısınan devre elemanlarında onlar kullanılabilir..
  • synche  (21.05.20 20:16:13 ~ 20:18:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.