[]

5G hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

oldukça zararlı ve bir o kadar da test edilmediği söyleniyor.5G hakkında ne söylersiniz?




 
Efsane bir yabanci tweet vardi, aradim bulamadim:
Sigaranin zararli oldugunu bilmemkac yil sonra soylediler, kursunun zararini bilmemkac yil sonra soylediler, Irak'ta kitle imha silahlari olmadigini savastan sonra ogrendik diye siraliyordu 7-8 tane, 5g konusunda niye guvenelim diye bitiriyordu. Alanim degil, konuyla ilgili okudugumu anlamiyorum, kuskuluyum

  • neverletyougodown  (21.05.20 19:21:37 ~ 19:22:08) 
ben hala 3gyi bile çok rahat kullanıyorum, 4.5 gye yeni geçtim, sim kartım bozuldu öyle yenisini alınca.

çok kullandığım bişey değil ama zararlı bile olsa yine bana zararı olacak mı acaba merak ediyorum tabi.
  • hem şişko hem deli  (21.05.20 19:26:10) 
Hurafe hepsi. Herhangi bir zararı olduğunu düşünmüyorum, bu tarz şeyler yazanların da düz dünyacılardan farklı olduklarını düşünmüyorum. İnsanlar sadece saçma sapan hurafeler ortaya atıp onlara inanmayı seviyor.


  • benign neglect  (21.05.20 19:47:34) 
test edilsin edilmesin, şu bilgi doğruysa ve bu aralığa denk düşüyorsa zararlı değildir. En azından şu an çevremizdeki dalgalardan "daha" zararlı değildir.
www.islandssounder.com

non-ionizing olanlar atomlarımızı değiştiremiyor. Ama sürekli bu dalgalara maruz kalmak uykusuzluk, sinir vs. yapıyorsa orasını bilemem. O tür araştırmalar vardı sanırım.
  • nhk ni youkosu  (21.05.20 19:57:22 ~ 19:59:58) 
4.5g zamanında da yaygara kopardılar huaaa kısır bırakacaklarmış bizi beynimizi ele geçireceklermiş falan diye de ee noldu? bu saçmalıkları söyleyenlerin elinden 4.5g'yi alsan hadi sen 3g kullan desen taşlarlar seni.


  • avatar is back  (21.05.20 20:03:09) 
Tamamen saçmalık. Ona kalırsa her şey zararlı. Aşı zararlı, 5G zararlı mikrodalga fırın zararlı. Hangi mantıkla böyle düşünüyorlar onu anlayamıyorum.


  • infernalcadre  (21.05.20 20:31:25) 
5g devrim resmen bir devrim hem de insanların cok kısa sürede fark edeceği bir devrim. Aşı karşıtları şimdi covid 19 a aşı bulunsun diye bekliyor aşı yaptırmamak aykırılık ne güzeldi oysa cocuk felci bile hortladı suriyeli artı aşı ne abi bizi aptallaştırıyolar diyenler yüzünden. Kısacası bu kadar komplo terosine inan insanın bu dünyada yeri yok.


  • yeliz adeley  (21.05.20 22:36:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.