[]

Avrupa'ya inşaat işleri bağlantısı

İyi geceler duyuru.
Ben mermer ustasıyım aynı zamanda atölyem var. Avrupa Türkiye arasındaki kur farkı, alım gücü malum. Daha da kötüye gidecek gibi bi yandan. Oralarda da malum uygun fiyata usta bulmak, iş emanet edecek biri bulmak zor. Oralardan nasıl bağlantı bulabilirim. Temelli gitmek değilde dönemlik veya proje bazlı işler gibi hani.

Veya çok mu absürt düşünüyorum? Oluru yok mu?

Oralarda bu işlerin içinden birileri varsa fikir verirse minnettar olurum.

 
mesleğinizin kriterlerini ingilizce olarak yazdıktan sonra jobs eklerseniz bir kaç site çıkacaktır karşınıza oradan yapacağınız ufak araştırmalarla eminim ki bir kaç bağlantıya ulaşacaksınızdır. daha sonra da e-mail yoluyla o firmalara ulaşırsanız eğer size geri dönüş yapacaklardır.

kendim AmazonFBA yapıyorum ve genelde üreticilerim doğu avrupa'da oluyor bana genelde anlattığım yöntemle ulaşıyorlar. (ben ajanslara isteğimi belirtiyorum onlarda ilgili sitelere ilan açıyorlar)
  • dirildimde geldim  (20.05.20 23:42:48) 
Fransa icin; absurt dusunuyorsunuz. Ürettiginiz bir seyi satmaksa okay ama buraya gelip is yapamazsiniz.


  • logisticsmanager  (21.05.20 00:05:59) 
Ya biraz absürt. Yani meslek kolu ve durum pek uymuyor. Dönemlik ve proje bazlı gitseniz bile nasıl olacak.iş alsanız mermeri burada üretip götürmezsiniz muhtemelen. Orada olsa atölye lazım. Temelli de olmaz demişsiniz. Buralarda usta işleri çok para ediyor, çünkü daha kısıtlı yapan kişi sayısı. Tam işinizin detaylarını da bilmiyorum. Mesela mutfak yapılırken mermer lokal mi yapılıyor yoksa yapılıp ithal mi geliyor vs. Aslında yapılmış mermer çok ufak da bişey, geçenlerde isveçe çinden köprü getirdiler haha.

Bence firmaları bulup bi iletişime geçin, belki alıcı çıkar.
  • senolll  (21.05.20 03:38:44) 
Birkaç da link bırakayım, belki işe yarar

www.ballingslov.se

granitop.se

stenmagasinet.se
  • senolll  (21.05.20 03:43:33) 
Amerika kitasinda senin bahsettigin sekilde calisanlari biliyorum ama hepsinin cift vatandasligi var, buyuk is oldugunda gelir kalir bitirir donerler. Adamlarin burada baglantilari saglam, oncesinde senelerce burada yasamislar, vs.

Ozetle gidip yurtdisinda bir sure yasamak ve oturum almak lazim, yoksa olmaz o is.
  • cooperr  (21.05.20 04:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.