[]

Emekli maaşı neden eksik yatmış?

Babam emekli, malum pandemi dönemi maaşını birkaç aydır ben çekip teslim ediyorum kendisine. Mart: 2.105 TL nisan:2.111 TL mayıs ise 2.005 TL yatmış. Arada 100 lira gibi bir fark söz konusu. Neden ki bu? Ne muayene ne de ilaç aldılar. Neyin kesintisi bu bilen var mıdır?




 
e-devlet'ten bakabilirsiniz. sgk altında emekli aylığı kesintileri diye biri bölüm var.


  • helenart  (20.05.20 23:09:22) 
@helenart baktım şubat ayına ait eczane kesintileri falan var 3 lira 5 lira onun dışında bir kesinti yok


  • Improbable  (20.05.20 23:17:33) 
Mart ve nisan maaş ayrıntıları e devlette yazar. Ekran görüntüsü alıp atarsanız yorum yapabiliriz. Şahsi bilgileri keserek alabilirsiniz


  • efruz  (20.05.20 23:53:38) 
promosyon dönemi banka değişikliği mi yaptınız?


  • adivar  (21.05.20 08:22:32) 
@adivar hayır yapmadık.

@efruz maaş ayrıntısını bordro olarak aratmıştım çıkmamıştı, ayrıntı deyince çıktı. 105 TL'lik bir kesinti olmuş, sanırım 3'ü 5'i toplayıp kesmişler. teşekkürler.
  • Improbable  (21.05.20 09:55:25) 
eczane, katki payi, ilac kesintisi filan birikmistir, detaylarda hepsi yazar kurusu kurusuna

not: dikkat edin sacma sapan dernek vb. uye kesintisi olmasin
  • sweetoffice  (21.05.20 11:15:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.