[]

Amazon.com.tr saat kaçta kargoya veriyor?

Dün gece bu saatlerde bir sipariş verdim. Ekstra 7 tl ödeyip ekspress teslimat hizmetini seçtim. 21 mayıs cuma günü teslim edilecek olarak aldım.

Ancak şuan saat dokuz buçuk ve hala kargoya verilmemiş gözüküyor.


 
1 ay önce gece 3.30'da vermişlerdi. sabah 11'de kapıdaydı.


  • arkadakiadam  (20.05.20 22:00:26) 
AmazonFBA yapan birisi olarak söyleyebilirim ki, bu tip işler tamamen duruma bağlı olarak gelişir. Ama 21 mayıs cuma teslim edilebilir olarak işlendiyse sisteme kesinlikle edilecektir. içiniz rahat olsun.


  • dirildimde geldim  (20.05.20 22:12:26) 
Amazon Türkiye (bkz: Kolaygelsin )firmasıyla çalışıyor ve öncelikli kargoları siparişten sonraki ilk fırsatta veriyor, gün içinde teslim etmeye çalışıyorlar. Kolaygelsin firmasının olmadığı yerlerde MNG ile çalışıyorlar, MNG sisteminde de Amazon kargoları öncelikli kargo olarak görünüyor genelde belirtilen sürede geliyor.


  • murtiii  (21.05.20 00:53:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.